Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocvald
újonc
Hali.
Az elmúlt 1hónapban két Sandisc SD kártyámra ír hibát minden. Volt egy 16-os és egy 32-es. Egyik Canon másik Nikon gépben használva évek óta (5-6+ évesek). Kb 2éve ugyan azzal a kártyaolvasóval mert azok azért fogynak. Létezik h a kártyaolvasó kinyírta őket vagy pont egyszerre térdeltek le pár hét eltéréssel? Formatálás után a 32-es most megy. A 16-os próbáltuk megmenteni ezért szétfaragtam mert pótolhatatlan képek voltak rajta, nem sikerült. Most befogtam egy új kingstonet ugyan azzal az olvasóval még nincs baja. Ne kockáztassak hajítsam ki az olvasót? A kártyák kevéssé érdekelnek, a képek viszont értékesek. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Objektívek (Sony E) és kiegészítők eladóak
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest