Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
return.value
tag
Én is többféle Matrox kártya boldog birtokosa voltam már.
Most egy Parhelia-t nyúzok, sajna, egyenlőre csak 1 monitorral.
Munkára, programozóknak, grafikusoknak, designereknek el sem tudnék képzelni jobb kártyát!
Sokan elfelejtenek 1 fontos feature-t, ami más kártyákon nem tudom, hogy van-e?
Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
Amikor viszont a DoomIII Beta2-t megnéztem (pont előtte olvastam a Prohardware-s cikket a Matrox lassú fejlődéséről és arról, hogy az idén nem jön ki új kártya...
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)
Ettől függetlenül én a géppel keresem a megélhetésre valót, ezért a játék kicsit hátrább szorul prioritásban.
Respect Matrox!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)