- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
Új hozzászólás Aktív témák
-
return.value
tag
Én is többféle Matrox kártya boldog birtokosa voltam már.
Most egy Parhelia-t nyúzok, sajna, egyenlőre csak 1 monitorral.
Munkára, programozóknak, grafikusoknak, designereknek el sem tudnék képzelni jobb kártyát!
Sokan elfelejtenek 1 fontos feature-t, ami más kártyákon nem tudom, hogy van-e?
Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
Amikor viszont a DoomIII Beta2-t megnéztem (pont előtte olvastam a Prohardware-s cikket a Matrox lassú fejlődéséről és arról, hogy az idén nem jön ki új kártya...
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)
Ettől függetlenül én a géppel keresem a megélhetésre valót, ezért a játék kicsit hátrább szorul prioritásban.
Respect Matrox!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macska topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z BeszámitOK
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nagyon szeretem, hogy mondjuk 1600X1200-ban, egy alap Samsung 19''-es monitoron tökéletesen tudom olvasni a max 10 pontos betűket is köszönhetően a Glyph Antialiasing-nak.
) nagyon elszomorodtam a 3Ds teljesítmény miatt...azt hiszem, nem kell magyarázni. ;)