Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbok
csendes tag
ÉN vagyok a hülye, vagy lehet hogy a Martox G450 DH nem tudja megjelenítenia TV képernyőn a ''filmre'' megnyitott ablakokat? Mert nekem ha elindul a film, az csak overlayen fut, és onnan nem tudom a lejátszót behozni, nem műkodik az ALT+TAB, csak ha kilépek a lejátszóból. Ez azért ciki, mert csak TV-van rákötve, monitor nem. Azt a szolgáltatást pedig, hogy ne overlayen, hanem, mint elsődleges kijelzőn fusson a film kurvára nem találom. Ez pedig mind az ati, mint az nvidia kártyákon működik (sokszor beállítás nélkül is), azaz, hogy elsődleges kijelzőként a TV-t adom meg. Most úgy néz kis a dololog, mintha csak az ati kártyák által ''theater mode''-ként ismert módon mlehetne tévézni. Ez pedig nekem nagyon nem jó.
Okosítsatok már fel, hogy van ez. Nem hiszem, hogy pont a matrox ne tudna olyan alapvető dolgot, amit a sokat szidott társai lazán kezelnek.
Egyébként nem sok híja van, hogy laposra tapossam a kis kártyát!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest