- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Nagyon rossz így, ezt kimondani, de talán ez volt a legjobb megoldás, ahogyan történt. Nem Neked kellett meghozni a legnehezebb döntést, hanem Ő elment. Neki már nem fáj és nem szenved. Persze mi biznánk a végtelenségig, és szeretnénk, hogy velünk legyen minél tovább, de sajnos ez lehetetlen. Egyszer úgyis eljön ez az idő. Tudom, nem vigasztal, én is átmentem hasonlóan, és nem tudtam meghozni én sem a végső döntést, azaz csak későn és nagyon rosszul. Most is előtte állok a testvérével, és néha azt nézem, hogy vajon meg kell már tennem, vagy még hagyni kell? Nagyon nehéz.
Neked most meg kell Őt gyászolnod, és nem magadat emésztened, de ehhez is idő kell. Erőt és kitartást ehhez. 😽Gyönyörű Cica volt . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- NAVEE N65 roller eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest