Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
válasz
Bikerman #5793 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy az a baja, hogy megunta a kajáját? Lehetne váltogatni a konzerveket, vagy nem mindig csak azt adni neki. Májkrémmel vagy ilyenekkel is meg lehetne próbálkozni.
Ha nem javul a dolog, meg kell nézetni állatorvossal, nehogy valami a gyomrával legyen. És akkor a fogát is megnézné az orvos meg a száját. -
Bikerman
aktív tag
sziasztok,
van egy 1éves és 3 hónapos cicusunk. kb. 2 hetesen hoztuk haza nagyszüleimtől, ahol "vadon" született, de gyönyörű, teljesen szürke cicus. British blue-ra hasonlít, egy az egyben, csak van nyakkendője. kb. az elmúlt 2-3 hétben nem eszik normálisan. nagyon jól van tartva, csak konzervkaját kap reggel, este, és napközben van neki kitöltve száraz. "kajamaradványt" nem kap, mivel egyrészt délben nem is vagyunk otthon, másrészt meg nem akarjuk, hogy ennyi hónap után szokatlan legyen neki.
ám nem eszik normálisan. ezt úgy kell érteni, hogy otthagyja az egész reggeli kajáját néha, de néha megeszi az egészet, és a szárazból is alig marad. próbáltam a szájpadlását, fogait nézni, de ahogy én meg tudtam állapítani minden rendben van vele. be van oltva, hetente kétszer szoktam neki adni olyan krémet, ami ilyen malátás, és benyaldossa, megeszi, és az ellen van, hogy a szőr ne csomósodjon össze a gyomrában.mi lehet a baja? soha nem bántjuk, nem rúgdossuk, nem beszélünk vele csúnyán.
-
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #5789 üzenetére
Hál ég az ilyen nagyon finom alutasakos kajába ha belekeverem a féregtelenítőt akkor megeszi!
Ma megyünk a Fressnapfba neki kaját venni.
Most meg itt mosakszik a hátam mögött.
Éjjel meg egész végig velünk aludt.
Na meérkezett a másik kandúrom is és épp a fekete kandúromat simogatja -
Tulipanti
tag
válasz
cherilady #5783 üzenetére
Akkor ő nagyon aktív!
Nekünk szerencsére nem madarásznak, de az ablakból lesik őket és nagyokat nyelnek. Eszméletlenek.
dave93: Nálunk is az állott vizet iszik a macskák. Imádnak a felmosóvödörből inni, vagy esővízből. A rendes tálukból nem is isznak, főleg azóta amióta van a földön egy kis kanna vagy mi és folyamatosan azt kell nekik feltölteni.
-
dave93
őstag
Hi all!
A cicám eddig elég sokat ivott. Belement a kádba, megvárt, amikor a fürdőszobában voltam nyávogott egyet, én megnyitottam a csapot és ott iszogatott pár percig. Sajnos mostanában sehogy sem akar inni, sem a csapból sem tálból, lényegesebben kevesebbet pisil. Kezdek kicsit aggódni, mit lehetne vele kezdeni? Hogyan bírjam ívásra? Néha a tejet hajlandó meginni, de attól meg általában hasmenése lesz.
Köszi -
Tulipanti
tag
válasz
Mr.Csizmás #5776 üzenetére
Nagyon aranyos cica lehetett.
És a neve is találó!
cherilady: A mi macskáink is rengeteget esznek. Sőt a páromék macskája is.
Állítják, hogy kinti cica, de nap 95%-át bent tölti.
A mi macskáink inkább bent vannak és az ablakból szemlélődnek.
-
cherilady
tag
Nekem Gerzsi mostanában nagyon zabás lett. 1 tasak kaja már nem elég neki. Reggel is kikönyörögte, h 2 tasakot adjak neki.
Gondolom most raktároz télire.
Amúgy sokat van kinn a kertben. Nézi a madarakat -
-
puttputt
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5776 üzenetére
"Tehénke". Váá! Micsoda név ez egy macskának. Tetszik!
Meg a cicc is aranyos. Viszont nincsenek csizmácskái. Netalán elvetted?
Nézz vissza, keresd meg a hsz.-eimet, láthatod az én volt "macsomat" is.
"Jó ember/gazdaismeret":
1. kép:
Jon: Szeretem a...2. kép:
Garfield: TONHALAT!3. kép:
Garfield: Jon és én úgy ismerjük már egymást, hogy egymás mondatait is be tudjuk fejezni. -
Xantomas
őstag
Na akkor nagy vonalakban az elmúlt hónap történései.
Miután 2 napon keresztül semmi javulás nem történt el lett víve másik orvoshoz, ahol anno kezelték mikor egy év difivel szétvágta a két mellső lábát, a talpától a mellkasáig, és izmot kellett varrni, és bőrt pótolni.
Az új diagnózis szerint felfázott, és ez elindított nála egy hugyúti fertőzést, aminek az eredménye hugykristályok kiválása a hólyagjában. A fertőzés pedig elég makacs mert a hólyagban kivált, és a folyamatos fekvés miatt leülepedett, kristályok között megmaradt, és folyamatosan visszafertőzte magát. Az egyik ottani orvos müteni akarta, vagy katéterezni, de az idős macska létére megviselte volna az altatás, lehet hogy ébredt volna belőle fel, így maradt a gyógyszeres kezelés, ami a veséjét, és a máját teheti tönkre.
Kapott egy hónapom keresztül tartó kezelést, majdnem minden nap egy antibiotikumus injekció a sejhajába, hétvégénként pedig ugyan az, csak tablettában. Ez nem volt egyszerü, mert miután ráharapott az egyik sonkába, és margarinba rejtett tablettára, mindent bizalmatlanul fogadott. Még a májkrémet is nyalta, amit előtte disznó módon hörögve falt fel pillanatok alatt.
A fertőzés szépen elmúlt, de a kristályok még megvannak ugyanúgy, így most arra egy spec diéta szerint kell gyúrnia, hogy mozgással felkeverni, és kihajtani belőle mindent szépen fokozatosan.Mozognia kéne, de nem hajlandó Már a pórázon gondolkodok. Még többet alszik mint előtte.
(nincs hosszú ü-m)
-
Louro
őstag
Cicám, ha lehet, legalább ilyen, ha nem nagyobb csibész lesz:
-
cherilady
tag
Tegnap jöttünk haza egy kis kiruccanásból, és Gerzsi egyből jött elénk nyekegve h mégis hol voltunk
Ahogy beengedtem ment a kajás táljához szépen megetettem és utánna egyből ment az ágyunkba aludni. És olyan kis édesen elszunyokált ott olyan kis édes volt ahogy ott aludt -
puttputt
őstag
John új "barátnője":
1. kép:
Felszolgáló: "Hogy mennek a dolgok, Drágaságom?"
John: "Már van barátnőm, Irma."3. kép:
Felszolgáló: "Szerintem ráférne egy kis borotválás, Drága..."
Garfield: "Én inkább befognám a számat azokkal a lábakkal, Drága". -
Kidus
őstag
válasz
PhoenixK #5759 üzenetére
Valahogy ugy
Konzultacio mindig jol jon.Amugy az elobb elmosogattam, kb 5 percet vett igenybe, majd ahogy jovok ki a konyhabol, egy usb kabel fogad gondosan az szoba kozepere helyezve, kismacska meg buszken ul mellette, es nez ram.....
Tegnap epp a furdoben torolgettem a mosdot, kismacska szinten nagy elegansan jott oda, felugrott a wc peremere, hogy majd o onnan mellem a csaphoz. Es mindekozben ahogy kell, megcsuszott, es belefordult a wc-be..... a furdetesnel mar egy szot se szolt, annyira meg volt lepve
-
fekeandras
őstag
Nem olvastam vissza bocs ha már lett volna: Ébresztő
-
puttputt
őstag
3. kép:
Egér: Hol a pohár tejem?Lehet, hogy nálatok is elő fog fordulni hamarosan ennyi "egerészés" közben...
-
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #5748 üzenetére
Hát nem tom hogyan viszonyúlna egy másik cicához.
De nagyon ragaszkodik most. Jön az ölembe amit ő nem szokott és állandóan simizni kell. De hát én se vagyok egész nap otthon.
De este legalább benn van és akkor feljön az ágyra és velünk alszik, akkor nyugis.
De lefekvés előtt meg állandóan kinyávogja magát, aztán mikro megyünk aludni behívom és jön az ágyba egyből.
De inkább a sok nyávógása ami fura me ő nem nyervogott ennyit. -
puttputt
őstag
Tovább folytatódik a filozófikus "circus vitiosus":
3.
Garfield: Kicsi a világ.
John: Mindezt a következtetést a konyhában tett "utazásaid" során vontad le? -
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Nemrég én is macskatulaj lettem, jobban mondva az asszonynak hoztam, de közösen gondozzuk. Nagyon eleven, a Duracell nyuszi elbújhat mellette, annyi energiája van. Nemrég lett négy hetes, és kedvenc szórakozása a labdázás. Órákig képes kergetni a labdáját, majd ha kifáradt, automatikusan elhelyezkedik a szobapapucsomban, és bevágja a szundit. Már szobatiszta, önállóan eszik és semmi baj nincs vele. Esténként amikor ki szoktuk rakni a konyhába, még nyávog egy tíz percig, de utána elhallgat és megy aludni. Az asszony Csipi-nek nevezte el. Mondjuk szerintem egy csirkét inkább hívnának így, de hát az ő macskája, úgy hívja, ahogy akarja. -
cherilady
tag
Gerzsi folyamatosan nyávog.
Dörgölőzik, bújik doromból és ha nincs foglalkozva vele nyávog!
Nem tom mi a baja -
puttputt
őstag
Egy kis "macskafilozófia": A nap "igazsága":
1. Nem számít, mennyire keveset csinálok...
3. Mindig úgy érzem, hogy lehet annál kevesebbet is... -
-
Mawyx
őstag
A ti cicaitok is rengeteget alszanak mostanaban? Hajnalban ebreszt azert, az nem marad el, de egesz nap szundizik igy a hideg bealltaval, neh-neha felkel enni, de nem is eszik, hanem zabal, sok kajat elfogyaszt ujabban.
-
puttputt
őstag
Felső sor:
2. kép: Be tudnád húzni?Alsó sor:
1. kép:
John: Jóféle ez a fészek.
Garfield: Köszönöm.
2. kép:
Hát nem ő a legaranyosa...
3. kép:
Garfield: Csipp, csipp, csipp, madárka, madárka... -
Lenry
félisten
mit jelent az, ha a macska mindig dörgöli valamihez a fejét?
a fejének az oldalát mindig dörgöli szinte mindenhez (főleg a bejárati ajtó egyik ablakához, amin be szokott nézni), de asztallábhoz, mindenhez.
nem bolhás, mert egyébként egyáltalán nem vakarózik.
ha én akarom ott megsimogatni, akkor elhúzza a fejét.
nem látszik rajta semmi sérülés vagy akármi -
Tulipanti
tag
Bébikének ma munkája volt.
Egy kóbor kisegér mászkált a kapu alatt, sajnos Bébit rá kellett "dobni". Ügyesen megfogta, aztán még játszott vele a fűben.
-
cherilady
tag
Gerzsim 7végéje! Evés alvás, madarászás, evés alvás
-
puttputt
őstag
"H1N1":
1. Csodálkozom, hogy még nem kaptad el tőlem...
2. Figyelsz egyáltalán rám?
3. Hogy mondod...?
-
Xantomas
őstag
válasz
Mr.Grincs #5706 üzenetére
Én nem, de a macskát bevittem.
A doki mondta, hogy nincs nagy baj, csak az előbb említett szoulás, és felfázás. Hívjam ha mégis lenne új panasz. Ilyen idős, ki-bejárós nőstény macskáknál előfordul. Egész nap alszik a radiátor előtt/alatt a jó meleg 30-35 fokban, majd kimegy, és kicsit szenilisként megfeledkezik, hogy neki az nem jó.
Arra viszont felhívta a figyelmem, hogy már kezd rosszabbodni a hallása, és a látása, valamint, már kicsit szenilis is.
Viszont jó húsban van, tiszta izom. Akkora mint egy kandúr. -
Xantomas
őstag
Felfázott, és csak szimplán szorulása van. Reggel már szinte semmi baja nem volt.
Tejet kell neki adni, hogy meghajtsa, folyadékot, meg macska vitaminokat... Illetve melegben tartani, és folyamatosan pisiltetni.3 napja, egész nap nem akart bejönni, valószínűleg kint döglött a hideg kövön. Hívogattam, eljött az ajtóig, nyávogott kettőt-hármat, majd fogta magát, és visszament. Gondolom brusztolt amiatt, hogy előző nap házibuli volt, és nem tudott a szokásos helyeire lefeküdni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
puttputt #5699 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ezek szerinte két fajta macska létezik. Amelyik szereti a vizet és amelyik nem
cherilady: Köszönöm
A lurdyba én is ki akartam menni, de sajna elfelejtettem hogy most van. AZt hittem novemberben lesz.
Igen nagyon drágán adják a cicákat. Aki megteheti az vegye meg de szerintem egy menhelyreől megmenteni őket célszerűbb.Ott is lehet találni egészen különlegeseket.
Kicsiket nagyokat, tarkát vöröset, cirmosat (kendermagosat) bármilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest