- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi #27114 üzenetére
Akkor meg tuti a venti a baj, nálunk attól fél nagyon (pl a laptop hűtőm hangos, attól mindig fél ha bedugom, de egy idő után megszokja a hangját). A miénk extra halk, valószinűleg ezért sem fél tőle.
PhoenixK: A hámmal nincs baja. Rárakom (nagy nehezen, mert játszani akar vele, de nincs vele baja, ahogy a nyakörvvel sem), felkapom, kiviszem, lerakom, mászkál benne. Ezt sejtettem
csp01: Köszi! Amúgy nekem kell lefogni, vagy az orvos/asszisztens fogja? Azért kérdezem, mert félek hogy kiszabadul, vagy megkapja őket, ha fél, tud agresszív lenni, na meg még kismacska (lélekben, méretben és erőben nem) és sok mindent játéknak néz.
Akkor nálunk szerintem jó ha a szobában marad, max figyelni kell, hogy ne ugráljon magasra (vagy ne essen le). Hordozóba nem piszkít ilyenkor, ha egy éjszakára bent marad, vagy nem nyávog hogy engedd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest