Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Elöljáróban annyit.
Néhány héttel ezelőtt itt hagyott a kedves, kandúr barátom.Pár nappal ezelőtt nyávogást hallottam az ólak felől. Mivel nagy a macska átmenő forgalom nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Tegnap viszont még mindig hallottam egy kétségbe esett, éhes nyávogást. Ezért gondoltam oda csalom étellel a macsekot.
Egy nagyon fáradt és éhes cirmos kandúr jött elő, aki nem nagyon bánta a társaságomat, de lehetett látni hogy megjárta a hadak útját. Sérülések nincsenek rajta és hosszabb állóháború után engedte magát megsimogatni is. Viszont nagyon sovány. Eszik mint a gép.
Barátságos. Nyugodtan felvehetem, de még kicsit ijedős.Ma reggelre se ment el. Kezd megnyugodni. Jön az emberhez. Hízeleg. Majd felhizlalom.
Ideglenesen a Marci nevet kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest