- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phoen|x #13291 üzenetére
Nem kötözködésképp / poénból mondom, de szerintem sehonnan. Volt egy időszak amikor nagyon mentek, akkoriban én is nézegettem, aztán én személy szerint ahogy átgondoltam arra jutottam, hogy gyűjteményen kívül használati értelemben nem egy nagy cucc, valószínű egy teljesen átlag, normál mindennapi bicskával jobban jár az ember. Ugyanerre jutottam a peasant knife-nak nevezett, szintén mindennemű zár nélküli cuccokkal kapcsolatban is. Hogy poénnak meg újdonságnak jó, de a használati értéke, így a 21. században azért már nem olyan.
De ha tetszik akkor nem elrontani akarom az örömöd (én is rendeltem a napokban egy tök fölösleges bicskát, mert "kellett"), csak hátha mással jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest