Hirdetés
- Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phoen|x #13291 üzenetére
Nem kötözködésképp / poénból mondom, de szerintem sehonnan. Volt egy időszak amikor nagyon mentek, akkoriban én is nézegettem, aztán én személy szerint ahogy átgondoltam arra jutottam, hogy gyűjteményen kívül használati értelemben nem egy nagy cucc, valószínű egy teljesen átlag, normál mindennapi bicskával jobban jár az ember. Ugyanerre jutottam a peasant knife-nak nevezett, szintén mindennemű zár nélküli cuccokkal kapcsolatban is. Hogy poénnak meg újdonságnak jó, de a használati értéke, így a 21. században azért már nem olyan.
De ha tetszik akkor nem elrontani akarom az örömöd (én is rendeltem a napokban egy tök fölösleges bicskát, mert "kellett"), csak hátha mással jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Renault, Dacia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest