- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz Mr Dini #23940 üzenetére
Én azt tudom tanácsolni, hogy a másik felén múlik, mit engednek, ezt érdemes észben tartani. Amit szeretnél, ahhoz érdemes az okos otthonos topicban rákérdezni, mert Vampire17 is hasonlóba fogott bele pár hónapja (ha jól gondolom valami tado termosztát ez). Forgalom elemzéssel az api is kideríthető, viszont itt már a https is képbe jön (azaz csak próba szintjén érdemes fiddler, postman stb nézegetni), így a végén Wireshark-hoz fogsz kijutni.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ityam
őstag
válasz Mr Dini #23940 üzenetére
"de te sem ettől félsz hanem attól, hogy a nagypénzesek(pl:google) mit szólnak hozzá
Hát ha nem is a google méretű cégektől, de ha a magyar cég perelne, már az sem esne jól."
Ezt is tutira gondolom hogy bizti nem esne jól. Az értelmezésem szerint(ami 0 képzettség okán lehet nagyon téves) ha beperelnek akkor első fokon lesz valami döntés. itt nagyon kell tudni alátámasztani hogy miért van igazad. A valamilyen eu szabályozás alapján lehet ilyet csinálni az szerintem ehhez kevés.
Ha első körben bukás van akkor fellebbezni a pertárgyérték pár százalékát be kell perkálni a bíróságnak hogy foglalkozzanak vele.egy 10 millás pertárgyértéknél is sokszázezer forintról beszélünk.
Nekem bizodalmam nics hogy elsőfokon bármit el lehet érni. de aztán lehet hogy ez csak azért van mert én próbáltam pénzhez jutni.Szerk: githubon anonim módon közzétenni valamit az nem tűnik veszélyesnek.ebből visszavezetni hogy ki név szerint az illető az újabb jogi probléma talán. de aztán lehet tévedek. mint általában.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Mr Dini #23930 üzenetére
Az eszközt vetted a hozzávaló szoftverrel, ha csak nem nyílt forráskódú a szoftver, akkor semmilyen jogod nincs követelni fejlesztői dokumentációt.
Sőt, ha csak nem írják egyértelműen le, hogy szabadon használhatód, akkor bármilyen visszafejtés is tilos (persze, ha nem vered nagy dobra, senki nem tudja meg..)“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ityam
őstag
válasz Mr Dini #23936 üzenetére
Ha rám hallgatsz(ami iszonyat felelőtlenség, 0 jogi képzettségem okán) akkor azt csinálsz amit csak akarsz, de nem publikálod
Warnot én nem gondolom hogy egy blogon kaphatsz, de te sem ettől félsz hanem attól, hogy a nagypénzesek(pl:google) mit szólnak hozzá.
Ilyen ügy kimenetelére tippet adni lehet, de felelőtlenség. Bármi lehet függetlenül attól hogy az elméleti jog mit predesztrinál.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Mr Dini #23927 üzenetére
"Tudtommal ha vesz az ember akár egy telefont is, akkor az EU engedi a usernek, hogy az szabadon módosítsa a rendszert és így is kötelesek megjavítani."
Nono, rootolt androidot se szeretik, és az iphone jailbrakelését se, ha összefügg a meghibásodás
De ez a kérdés ugyanolyan "kinek ügyesebb az ügyvédje" kérdés, mint mikor a kréta mellé megcsinálta a diák a szivacs nevű appot, ami mezei html post/get kérésekkel kért le adatot a kréta backendről, és majdnem leperelték a szart is róla, hogy ő betört a rendszerbe (mint a telekomos srácnál)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
őstag
válasz Mr Dini #13376 üzenetére
szerintem igen, ha nincs céged (nem adsz számlát), csak magánszemélyként kapod, akkor adóznod kell
szja és eho szabályokat nézegetnék a helyedben, de egyszerűbb egy ismerős könyvelőt keresni
az már más kérdés, hogy adott esetben érdemes-e ezzel foglalkozni (nem)cryptot minden termékemért elfogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest