Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
válasz davenport #14794 üzenetére
A jelenlegi szomszéd elakarja adni az ő házát, talált is rá vevőt. A jelenlegi szomszédnak még van rajta hitele és úgy is van most a tulajdoni lapon, hogy fel van tüntetve kire vonatkozik, azaz ő részére.
Az ingatlan használati szerződésben van ez a mondat, de ez is a lényege ennek az egésznek, mert az új tulaj is hitelre szeretné megvenni a házat tőlük.
Az is fel van tüntetve a szerződésben egyébként, hogy kié a bal és kié a jobb, stb.Az ügyvédje már magyarázott nekem mindent, hogy ezt a bank így fogadja el, nyugodjak meg, az én részem nem tudja megterhelni stb.
Nagyon félek amúgy, hogy az én részemre is rákerül a terhelés. Mert hitel és megterheléssel kapcsolatban ez az egy mondat szerepel ebben az ingatlan használati szerződésben. a "felek hozzájárulnak ahhoz, hogy a másik tulajdonostárs saját tulajdoni hányadát szabadon megterhelhesse."
Akkor tuti ezer % hogy így rendben van, és ott lesz a bejegyzés is a tulajdoni lapon ismét, hogy ez az új tulajra vonatkozik?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest