Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
Chandler
üzenetére
majdnem ilyen egyszerű a dolog..

csakhogy ha gyárilag hibás (ill. más szét kell szedni hibás)..ami igen ritka..akkor mi nálunk nem javítható vagyis a bevizsgálás is odáig trejed, hogy ők is nyomogathatják a gombokat meg szoftver frissítés..
ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..
de Chandler és Jared kolega:
én igazán nem értelek titeket..én kb. 1,5 éve láttam először iPod-ot..s akkortájt röppent fel a hír, hogy jön a mini..na akkor már tudtam, hogy nekem az kell..itt nincs mit kételkedni..amíg nem éreztek rá arra, hogy mi az, hogy almáék rakták össze szerintem fölösleges mindíg azon aggódni, hogy vajon mi megy rajta tönkre..stb.
leszámítva, hogy ők is nagyban gyártanak mert megnőtt a piacuk..s mint olyan tömeggyártásban vannak hibák..APPLE-ék gyártják..
menjetek be egy apple boltba (applecorner..stb.) és fogdossátok meg s ha még akkor is kételkedtek és nem érzitek meg azt a bizonyos valamit amit eme készülékek sugallnak akkor szerintem rossz helyen jártok..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..