- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
no örömmel látom, hogy mellyen a totyik...
s gyülnek a 'fertőzöttek'...
találtam még 1-2 progit mindjárt idefirkantom a nevüket...elég hasznosak de legtöbbet meg kéne venni s mivel eléggé kis népszerűségüek égen földön nem lehet hozzájuk találni semmiféle kalózkodásos kodot...
időközben kiforrot az USB-s töltő dolog s rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem működik..ugyanis..az ilyen hub-ok adják a szabvány 5V-t sz.gép nélkül is csak tápról de ahogy terheled őket máris fuccs az 5V-nak, mert azt valahogy a gép usb-jéről egészíti ki..legalábbis asszem..tehát sztem a 4 óra helyett feltölti csak mondjuk 1 nap alatt de nem volt türelmem kipróbálni...
manjetek a beszeljukmac-re Bővebben: link ott lehet jó dolgokat találni az apró rovatban...töltőt találtam VADI ÚJJAT 5,900-értés 1 db zoknit 1,300..sztem megérte...legalábbis apple áralhoz viszonyítva...
a progik:
iPod Library 1.2b..mindenféle szöveget segít feltölteni mert van ugye egy szabott határ...nos ez megoldja..
PodLyrics..elég hasznos de nem talál meg mindent..
iPod2PC..jó de másolni csak korlátozva lehet...
maxPod..korrekt sokmindent tud de itt is van 15 napod..amugy ez olyan mindenes féle..
na egyenlőre ennyi...
uFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Távcső topik
- League of Legends
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest