Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
Beírom a tapasztalatokat, mert megjottek a tonnerek:
Nagyreszt rendbejott a nyomtatas, egyedul a kek tonner csinal neha még extra csikot, lehet hogy a tonner minosege nem az igazi. Majd probalom kicserelni, van 1-2 regi, amiben meg van por, es megy is vele. Talan azzal megoldodik. Masnem berakom egy reginek a hengeret bele. -
Xray-1
tag
válasz
Csavarnyuzo #2895 üzenetére
Köszi! Akkor bekockáztatom a tonnerek cseréjét.
Ha beválna, évekig nem lenne megint gondom.
Ha meg nem, lesz eladó tonner+ alkatrésznek nyomtató. -
Xray-1
tag
Segítséget szeretnék kérni lézer nyomtatóval kapcsolatban.
Adott egy HP ColorLaserjet 1600
Rég nem használtam (évekkel ezelőtt), erre most, hogy kéne, ritka taknyos oldalakat csinál:
márványminta csíkozás függőlegesen, de elég nagy fedésben.Van benne ugye 4db tonner, meg egy nagy fólia izé, ami a transfer akármi.
Ahogy én látom, ez a transfer akármi marad teli porral állandóan, amit ez a nyomtatandó mellett fel is taknyol mindig a lapra. Próbáltam kézzel, mikroszálas kendővel megtisztítani (forgatva a tengelyét kézzel, letöröltem mindenhol tisztára), de utána ugyanúgy összekente.Erre a dologra azt írja a manuál, hogy 100k lap után cserélendő. Lehetséges, hogy tönkrement az állásban???
(talán ha 8 ezer nyomat van a gépben)Vagy ez egyértelműen a szedett-vedett régi tonnerek hibája?
Lenne lehetőségem 20e körül új szett tonnert rendelni (utángyártott, németből, 2 fekete, +3: C,M,Y), csak nehogy lukra fussak, és kidobjam azt a pénzt is, ha mégsem ez a gond.
Ha valakinek van ezzel tapasztalata, megköszönném, ha megosztaná!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest