- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikizolikaja
csendes tag
Sziasztok, az miért van, hogy kifogyott a patronom, vettem bele másikat, és a színeset érzékeli, de a feketét nem? HP deskjet 5150. villog a patron és a papír jel is.
-
baunti
csendes tag
Üdv Fórumozók
Sajnos sehol nem találtam segítséget a neten,ezért bennetek bízom.HP F4200 mintha lefagyott volna minden jelzőfény világít folyamatosan (nem villog)és nem reagál a "reset"-re sem,sem az újra telepítés se semmi. Kérem aki tud valami megoldást segítsen.A jótállás 3 hete lejárt.Remélem van megoldás ,szinte alig volt használva.2.patron fogyott ki belőle. -
baunti
csendes tag
válasz themebuilder #803 üzenetére
Üdv
Próbáltam másik gépen is ugyan az.Letöröltem minden hp-t a gépről,hiába csatlakoztatom sem előtte sem utána meg-sem moccan még a saját tesztelője sem.A patronok cseréjére az ajtó kinyitás után sem mozdítja a tartó"kocsit".4-5 nap pihenő mégsem változott semmi,csak az összes fény folyamatosan világít továbbra is.Valami jó szerviz ? vagy akciósan 11000ft ért másik, mert már igen csak kellene nyomtató. -
zka67
őstag
A leírtak alapján 100%, hogy az elektronika adta meg magát. A nyomtatót amúgy is szinte "ingyen" adják, ha belegondolsz a két patron árába amit adnak hozzá. Szerintem vegyél egy másikat, ezzel meg ballagj be az egyik szervizbe és próbáld meg kisírni a garanciát. Van rá esélyed, hogy el fogják fogadni, sírd el magad, hogy csak 2 patron fogyott ki belőle meg ilyenek. Lehet hogy elektronikájuk is van "bontottba", de fizetni ne fizess érte, mert többe fog kerülni a magyar óradíj mint az új nyomtató.
Ha meg mégsem akarják megcsinálni gariba, akkor tudod mit kell tenned ott helyben a nyomtatóval! (Bebaszod a szervizbe, hagy törjön ripityára)
[ Szerkesztve ]
-
rita7107
aktív tag
Ha valaki hozzám b.... a nyomtatóját ami nem garanciális és nem veszem át ezért, akkor visszadobnám a fejéhez.
Mit gondolsz a szervizek csak úgy maguktól a lejárt garisakat átvesszük?
A HP minden egyes szervizes átvételnél kéri a garjegy másolatát, amit fel kell tölteni a neten egy megfelelő oldalra.
Ha nem megy át akkor a HP 23.500 Ft-ot számláz kérés nélkül!!!
Gondolkodjál hogy mit javasolsz az embereknek!!!!!!
Te örülnél neki ha valamit a fejedhez vágnának????
MIT TEHET A SZERVIZES HA LEJÁRT A GARANCIA!?
Ha garanciás akkor meg nem foglalkozunk vele átvesszük! -
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy egy ősrégi LaserJet 6L nyomtató elmosódottan és néha össze vissza karaktereket nyomtat.A drivert letöröltem már többször és újratette a win. A dühítő az, hogy a másik gép tökéletesen nyomtat vele bármit. Ezzel se képet, se szöveget nem lehet.
-
rita7107
aktív tag
Minden HP nyomtatóra alapból 1 év gari van. A jótállási idő nem azt jelenti hogy ingyen javítják! Hanem hogy vállalják a javítást. Az ő nyomtatóját sajnos nem éri meg garancia után javítani. Ahol meg vesz új nyomtatót ott kötelesek átvenni a régit.
"maci25" azért kérdezd meg őket:
www.indigocomputer.huLehet egy kérdést nekem azért megérne mert a Te nyomtatód még a jók közé sorolható.
-
baunti
csendes tag
-
themebuilder
senior tag
-
baunti
csendes tag
Megkerestem a Hewlett Packard Ügyfélszolgálatát!
Kaptam egy 40-es telefon számot amin a szerelővel tudtam beszélni.10 perc után eljutottunk oda,hogy csak szervizben javítható.Ha lesz bontott akkor kísérletezem a javítással,ha nem olcsóbb egy másikat venni mint javíttatni.Köszönet a segíteni próbálóknak. -
robertka
tag
Helló!
Nekem van egy Hp 2420 as lézer nyomtatóm és olyan problémám van vele hogy nem tudom csak 600dpi ben nyomtatni vele pedig tudna 1200at. Ha a hp oldaláról szedek le drivert azzal sem tud nyomtatni. Jah és apró pontokat nyomtat a lap szélére, ami gondolom nem szoftveres baj. Szerintetek mit csináljak, hozzávalló drivert szedtem le pedig.
Üdv. -
delphinium
tag
válasz robertka #816 üzenetére
Szia,
mit nyomtatsz? Hova nem elég a 600 dpi? Szemmel nem lehet, hogy különbséget lehet tenni 300 dpi fölött. Gondolj bele, 2,54 centin nyomtatott 600 pöttyöt le tudsz számolni? Egyébként lehet, hogy nem driver probléma, hanem csak megfelelő spec. papírra nyomtatva engedi az 1200 dpi-t.
Ha apró "szemetet" nyomtat a lap szélére, elsősorban a nem gyári vagy utántöltött tonerek miatt szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tud valaki vmi leírást, hogyan tudnék szétszedni egy HP 2100-as nyomtatót? A toner alatti "szivacsos" hengert kéne kiszednem, mert annyira tele van festékporral, hogy összekeni a papírt.
Köszi!
Üdv!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
delphinium
tag
válasz belaazallat #818 üzenetére
Szia, szerintem első körben próbáld meg porszívóval kitisztítani. Csak vigyázz, hogy porzsákos legyen!
-
belaazallat
addikt
válasz delphinium #819 üzenetére
Megtörtént, de nem elég hatékony. javult, de még nem az igazi.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ogre89
csendes tag
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy a Hp C4280as nyomtatóm tegnap elkezdett kattogni, de csak akkor, amikor beigazítja a patronokat. Ilyenkor 2-3 mp-re hirtelen elkezd kattogni, aztán abbahagyja. Újabb igazításnál ismét kattog és minden továbbinál is. Nem tudom mi lehet a gond, egyáltalán mi kattoghat? -
f.szabo
tag
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, a gondom Hp J4535 kifogyott a színes patron kicseréltem de azóta azt a hiba üzenetet adja, hogy Paper Jam, persze nincs benne elakadva a papír sőt ha le okézom be is húz egy lapot és ki is adja gond nélkül de semmi mást nem tudok vele csinálni a felkiáltójel folyamatosan villog, a fórumon olvastam, hogy meg kel olajozni a nyomtatófej tolórúdját amin fút, mert ez is okozhatja meg a lapfordító pöcök ha hátul beszorult, de ránézésre minden rendben vele, aki találkozott már ilyen hibával esetleg tud rá megoldást megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
f.szabo
tag
Üdv, köszönöm a választ de az olajozáson már túl vagyok, sajnos nem oldotta meg a problémát
Amikor bekapcsolom végig fut a fej, ha leokézom a lapot is áthúzza.
Most vásároltam használtan a nyomtatót a színes patronban minimális volt a festék de szépen nyomtatott.
Amikor kifogyott utánatöltöttem, de azt olvastam a fórumon, hogy kel egy eredeti patron,hogy elfogadja az után töltöttet. Ezért vettem bele egy eredeti Hp 901 -est, azt is olvastam, hogy a tintaszint mérőt kel kikapcsolni, esetleg ha tudnál benne segíteni, hogy hogy lehet kikapcsolni megköszönném, vagy ha sikerül megjavítani hogy fogadja el a feltöltött patront."Boldog ember az aki féli az Urat"
-
zka67
őstag
Két plusz patron kell hozzá, lehetnek üresek is.
Beteszed az első üreset, kinyomtatod az igazító oldalt.
Beteszed a második üreset, kinyomtatod az igazító oldalt.
Beteszed a töltöttet, kinyomtatod az igazító oldalt, beigazítod és telinek fogja mutatni.A HP csak a két utolsó patront tudja megjegyezni, ezért működik így a dolog.
-
f.szabo
tag
Üdv, köszönöm a választ, ha csak a színes fogy ki akkor is kel minden a kettőt cserélni vagy elég ha a kifogyott patront /feltöltöttet/ cserélgetem, ezek szerint a tintaszintjelzőt nem fontos kikapcsolni? Még az előző hibával küzdök /Paper jam/ remélem sikerül megoldani, a tesztoldal kinyomtatása miatt írom, hogyan lehet elindítani, hogy kinyomtassa,elnézést a láma kérdésért de eddig Canon nyomtatóm volt és nem nagyon tudom, hogy hogyan működik a Hp. Köszi
"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
zka67
őstag
Nem, csak a kifogyottat kell cserélgetni benne. Közben látom, hogy neked officejet-ed van, kicsit összekeveredtek a nyomtatók a fejemben az utolsó hsz.-eknél, a patroncserélgetésnek nálad is működnie kell, a beigazításhoz pedig nézd meg a kézikönyvet, fejből én se vágom mindegyik nyomtatót. Ha minden igaz, ki fog nyomtatni egy tesztoldalt (mindenféle csíkokkal) és azt be kell tenned a szkennerébe, megnyomod a scan gombot és kész.
-
f.szabo
tag
Üdv, köszönöm a válaszod a leírtak megfelelnek az eddigi topikokon olvasottakkal.
Az a baj, hogy a Paper Jam hibajelzéstől nem tudok megszabadulni, megolajoztam a tengelyt de semmi pozitív változás, sőt most már hangos kattogás mellett a papírt is gyűrve adja ki, nincs valami ötleted mit lehetne vele csinálni vagy szerviz? Ami nem egyszerű mert vidéki lévén nem tudom hová vigyem."Boldog ember az aki féli az Urat"
-
zka67
őstag
Ha paper jam a hibajelzés akkor valószínűleg benne maradt egy korábban begyűrt lap egy része. Az eltávolításhoz a Kezelési útmutatóban találsz leírást, a 157-159. oldalakon (pdf: 161-163).
Ha egyedül nem boldogulsz, a HP Magyarország Szerviz és telefonos vevőszolgálat-át hívd fel (hétköznap), ők megpróbálnak neked telefonon segíteni, ha pedig nem megy a dolog akkor megmondják kihez fordulj.
[ Szerkesztve ]
-
kcs1
csendes tag
Következő a problémám:
Van egy HPDesignjet 500 42"-os HPGL2 kártyával ellátott plotterem.
A régebbi driverekben volt egy olyan opció, hogy nagyméretű képek (poszter, stb) nyomtatása esetén, ha a nyomtató saját rendszere, processzora, memóriája, stb nem tudta feldolgozni a fájlt, a driverben be lehetett kapcsolni egy olyan opciót, hogy az én számítógépem bit-sávonként (vagy hogy a bánatba' hívták) ki tudta küldeni a plotterre a képet.Ezek a szemetek a HP-nél kiszedték ezt az opciót az aktuális meghajtó programból, a HP technikusa pedig annyit tudott mondani, hogy vegyek új plottert, mert a cég ezt az 500-as plottert máshová pozicionálja...
Hogy én hová pozicionálnám most az egész HP-t, azt inkább nem írom le, de valami segítség jó lenne, mert a "jó tanács" ellenére nem akarnék 1,5-2 millióért új plottert venni....
A segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
Kope91
csendes tag
Sziasztok!
Régóta van egy HP Photosmart C4280-as nyomtatóm, de amióta WIN 7et használok, azóta ezt a multifunkciónális nyomtatót csak nyomtatásra tudom használni. Hiába töltöttem le hozzá a WIN7es driver és programokat a telepítésnél hibát ír ki és nem tudom használni igy a scanner funkciót, pedig sokszor kéne. Ha vki tud vmit a megoldásomra az irjon mert jó jönne egy két tipp. Vagy esetleg jo drivert és programokat adni hozzá-
Előre is kösz
-
csocsesz38
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segiteni, hogy van egy HP nyomtatom B209a HP 364 számu patron megy
bel, találtam hozzá megfelelö utángyártott patront,de nem chippes,ezt a chippet ha kifogy át tudom rakni az utángyártott patronokra már át is raktam valamejiket de a chippet le kellene
/RESETELNI/ tud valaki vagy hallota hogy lehetne megoldani akár valami resetelö készülékkel
vagy akár szoftveresen ez megoldható.
Kösz elöre is ha valaki tud valami INFÓ val szolgálni.
ÜDV csocsesz38. -
kcs1
csendes tag
válasz delphinium #834 üzenetére
Szia!
Win7 64 bites op. rendszerem van most, több gépes hálózatban, szerverrel. A plotter is hálózatos eszközként van telepítve (van benne hálókártya).
A problémám pedig az, ha nagy méretű tablót akarok nyomtatni pl photoshopból (mondjuk A1 méret, nagy felbontású képekkel), ebben az esetben a plotter saját belső rendszere nem képes feldolgozni a fájlt, hibásan kezd nyomtatni (csak kép részleteket), majd ez is leáll, és közli (a plotter), hogy memory out.
Erre az esetre volt jó az első bejegyzésemben leírt opció a driverben, amikor a számítógép dolgozta fel a plotter számára a képet, majd a feldolgozott adatokat sávonként (adagonként) kiküldte a plotterre. Ez persze lassította a munkát, mert "fogta" a gépemet, de ez vállalható, főleg, ha az múlik rajta, hogy tudok-e nyomtatni, vagy nem.
Szóval ezt az opciót volt kedves a HP kivenni a driverből. A kérdés pedig az, hogyan lehetne ezt kicselezni, "visszavarázsolni" ezt az opciót, vagy valami segédprogrammal kezelni a gondot. Minden megoldásra vevő vagyok, mert a munkámhoz kell (építész vagyok), nem (csak) szórakozásból nyomtatnék nagyméretű képeket.
Üdv: kcs1
-
törölt tag
Üdv.
Max. 20e Ft értékben szeretnék venni nyomtatót. Lehetőleg HP érdekelne, mert, ha jól tudom ahhoz viszonylag olcsók a patronok. Feltételem annyi lenne, hogy lehetőleg wifis legyen, nagyjából szépen nyomtasson. -
a_tesz
Korrektor
ha valakinek van egy üzemelő 74A tonerje (hp laserjet 92274A fekete lézertoner) és meg tudná nézni nekem, hogy kézzel a hengerét lehet-e forgatni, azt megköszönném. van egy laserjet 4L nyomtatóm, és nem tudom eldönteni, hogy a motorja fáradt el, vagy a toner szorulása miatt nem tud papírt felvenni. ha valaki ezt meg tudná nézni nekem, vagy van valami ötlete mert volt már dolga ilyen nyomtatóval, annak nagyon megköszönném a segítségét!
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
érdemes azt buherálni, mármint megnézni hogy mi szorult meg benne, vagy úgyse tudok mit kezdeni vele? vagy csak simán vegyek egy újat (nem kis móka anyagi szempontból). bár ha azt nézem, hogy használtan kaptam, azóta 4000 oldalt kinyomtattam vele, nem egy nagy költség egy lapra vetítve...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
zka67
őstag
Csak ha van egy másik, más miatt kidobott tonered, akkor érdemes. A csapágyak szoktak beállni benne, beléjük megy a tonerpor és amiatt. Azokat ki kell dobni és a másikból áttenni ha van benne jó. De mindezt sötét helyen kell csinálnod, hogy a képhenger ne menjen végleg tönkre a fénytől.
A másik lehetőség pedig, hogy veszel bele egy utángyártott kazettát, ~10 rugóból megvan és több mint 3000 oldalra elég:
-
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy OfficeJet 6410-es nyomtatom fax hibát ir ki állandóan és nem is tudok faxolni vele.Valakinek van ötlete?
-
delphinium
tag
válasz csomi1977 #843 üzenetére
Szia!
Elég sok forrása lehet a hibának. Próbáld meg az eredeti faxkábelt használni, vagy ha nincs meg, keress egy kéterest hozzá. A DSL szűrő hibája is lehet. A beállításokban van egy "hibajavító mód", kapcsold át. Néha az is segít, hogy kikapcsolás után 1 percre áramtalanítod. Vagy hívd a vevőszolgálatot a 06 40 200 629-es számon, biztos tudnak segíteni.
Üdv: D. -
Iker Reffel
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP PSC 1500-as nyomtatóm és szkennerem együtt... Na már most... Feltettem mindent a kapott CD-ről és egy hiba üzenetet ír a HP szkennelésnél... Idézem: Hiba lépett fel a lapolvasóval történő kommunikáció közben... és még azt írja, hogy ellenőrizzem rendesen be van-e dugva... Rendesen be van, mivel nyomtatni lehet :S Ötlet? -
Iker Reffel
csendes tag
válasz Iker Reffel #845 üzenetére
akarom mondani 1510 ALL-IN-ONE
-
kcs1
csendes tag
válasz delphinium #841 üzenetére
Szia!
A win7-nek a saját drivere ugyan olyan, mint a HP honlapról letöltött, ha pedig update-olom, fel sem ajánl ilyen típusú eszközt .... (ezen nem csodálkozom, hiszen mint a HP-től megtudtam, a 4 éves plotterem praktikusan matuzsálem, mit akarok vele...)
Az ötlet a protokoll megváltoztatására viszont bejött! (Én ugyan nem tudom, vajon mit is jelentenek ezek a bűvös betűszók, hogy RAW, meg NT EMF 1.003, stb, de ez utóbbival hibátlanul nyomtat, én nem látok nyomtatás minőségi különbséget. Szóval azt is mondhatom, a gondom megoldódott. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
Azért, csak hogy ne haljak már meg hülyén, esetleg elmondhatnátok, mik is ezek a paraméterek, és hogy melyiket lenne a legoptimálisabb használni.
[ Szerkesztve ]
-
V.Zoltán112
tag
A közelúltban vásároltam egy Hp b110a nyomtatót.. a kérdésem ez lenne, hogy hogyan lehet megosztani a nyomtatót egy gépre wlannal, ha nincs router.. vagy inkább vegyek azt is?
-
jndno88
csendes tag
Problémám lenne egy HP Color LaserJet 2550l típusú nyomtatóval. használtan vettem, kb 50 oldal fekete nyomtatás után 2 képet nyomtattam ki. Rendben ki is nyomta, viszont azóta nem tudok vele nyomtatni. Rettentő hangosan kattogott a színesek nyomtatása közben, de szépen kinyomta. Azóta viszont vagy a sárga toner led-e villog, vagy folyamatosan ég egyszerre a 2zöld és a fölöttük lévő narancssárga toner. Annyi még, hgoy a tonereket össze-vissza forgatja, nem ott áll meg, ahol kellene, a szoftver sem jelzi mennyi por van a tonerekben. Mindegyik 50% fölött kell hogy legyen. És a tonerek forgatásánál olyan mintha valami megakadna, vagy szorulna, mert nem megy tökéletesen.
Várom az építő jellegű ötleteket.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest