- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs1
csendes tag
válasz
delphinium #841 üzenetére
Szia!
A win7-nek a saját drivere ugyan olyan, mint a HP honlapról letöltött, ha pedig update-olom, fel sem ajánl ilyen típusú eszközt .... (ezen nem csodálkozom, hiszen mint a HP-től megtudtam, a 4 éves plotterem praktikusan matuzsálem, mit akarok vele...)
Az ötlet a protokoll megváltoztatására viszont bejött! (Én ugyan nem tudom, vajon mit is jelentenek ezek a bűvös betűszók, hogy RAW, meg NT EMF 1.003, stb, de ez utóbbival hibátlanul nyomtat, én nem látok nyomtatás minőségi különbséget. Szóval azt is mondhatom, a gondom megoldódott. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
Azért, csak hogy ne haljak már meg hülyén, esetleg elmondhatnátok, mik is ezek a paraméterek, és hogy melyiket lenne a legoptimálisabb használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest