Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hali
ha laserjet 1010, elakadt a papír, így kivettem a helyéről és úgy nyomtattam, észrevettem hogy ahol a papír kijön forró gőz is árad kifele, a papír pedig hullámos is lesz gondolom a gőz miatt. Ez mitől lehet?
-
Xray-1
tag
Beírom a tapasztalatokat, mert megjottek a tonnerek:
Nagyreszt rendbejott a nyomtatas, egyedul a kek tonner csinal neha még extra csikot, lehet hogy a tonner minosege nem az igazi. Majd probalom kicserelni, van 1-2 regi, amiben meg van por, es megy is vele. Talan azzal megoldodik. Masnem berakom egy reginek a hengeret bele. -
kolivanov777
tag
Sziasztok!
Van egy hp officejet pro 8600 nyomtatóm!
Eleinte eredeti patront használtam, majd váltottam utángyártottra, chippel mindennel!
Működött szépen!
A minap azt írja hogy nincs patron, vagy igazítsam meg, megtörtént semmi!
Kiszedtem a fejet is megtisztítottam, de semmi változás...
Most azt írja tintarendszer hiba!Valami ötlet? Tönkrement a fej?
Esetleg lehet ezen a nyomtatón egy resetelést csinálni?
Előre is köszi!
-
Goya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 2 éves HP Deskjet 3545 nyomtatóm, keveset használt.
Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillan a „Nem megfelelő leállítás”, majd utána „A patrontartó elakadt” üzenet.
Ezt csak az Elvetés gombbal lehet nyugtázni, ekkor a patrontartó mozog jobbra és balra, de újra a hibaüzenet jelentkezik. A HP hivatalos oldalán leírt hibakeresési ceremóniát már sokszor végig csináltam, de eredmény semmi.Így sajnos a nyomtatóval semmit nem lehet csinálni.
Találkoztatok már ilyen problémával? -
Xray-1
tag
válasz
Csavarnyuzo #2895 üzenetére
Köszi! Akkor bekockáztatom a tonnerek cseréjét.
Ha beválna, évekig nem lenne megint gondom.
Ha meg nem, lesz eladó tonner+ alkatrésznek nyomtató. -
Xray-1
tag
Segítséget szeretnék kérni lézer nyomtatóval kapcsolatban.
Adott egy HP ColorLaserjet 1600
Rég nem használtam (évekkel ezelőtt), erre most, hogy kéne, ritka taknyos oldalakat csinál:
márványminta csíkozás függőlegesen, de elég nagy fedésben.Van benne ugye 4db tonner, meg egy nagy fólia izé, ami a transfer akármi.
Ahogy én látom, ez a transfer akármi marad teli porral állandóan, amit ez a nyomtatandó mellett fel is taknyol mindig a lapra. Próbáltam kézzel, mikroszálas kendővel megtisztítani (forgatva a tengelyét kézzel, letöröltem mindenhol tisztára), de utána ugyanúgy összekente.Erre a dologra azt írja a manuál, hogy 100k lap után cserélendő. Lehetséges, hogy tönkrement az állásban???
(talán ha 8 ezer nyomat van a gépben)Vagy ez egyértelműen a szedett-vedett régi tonnerek hibája?
Lenne lehetőségem 20e körül új szett tonnert rendelni (utángyártott, németből, 2 fekete, +3: C,M,Y), csak nehogy lukra fussak, és kidobjam azt a pénzt is, ha mégsem ez a gond.
Ha valakinek van ezzel tapasztalata, megköszönném, ha megosztaná!
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
Van egy Hp Officejet 7610-es nyomtatom, most cseréltem ki a Bíbor (Magenta) patront és a nyomtató nem használja, feketét nyomtat helyette. Mikor kifogyott akkor minden nyomtatás előtt megkérdezte a nyomtató hogy használjon e csak feketét. De a csere óta nem kérdezi viszont továbbra is a helyett feketével nyomtat. A másik két szín az rendben van.
Valami beállítással vissza lehet hozni? Vagy valami elszállt és szervíz (még garanciás)?
Köszönöm! -
Sziasztok! Wifis nyomtatóval újkeletű probléma van. Ha olyan kedve van nyomtat, de általában csak akkor nyomtat ha újraindítom, ugyanis offline-ként érzékeli. Ennek mi az oka?
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
HP Oficejet Pro 8100-hoz hol lehet megbízható utángyártott patront kapni?
Azért kérdezem, mert érdeklődtem egy helyen, de azt mondták, hogy csak olyat tudnának rendelni, amit nem minden esetben ismer fel a nyomtató. -
poli27
veterán
HP Deskjet 5525 eprint, ha távolról ráküldök valamit a nyomtatóra, az összes ékezetet kihagyja ez ennyire xar szolgáltatás?...
-
andrasferenc
tag
Nyomtató típus váltás miatt eredeti HP 655 tintapatronok - teljes sorozat - érdekelnek valakit?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom HP C4780 multifunkciós készülékével lett egy kis galiba, amit vezeték nélkül használtak eddig. Tegnap felhívott, hogy nem tud vele szkennelni, mert olyan hibaüzenetet kap, mikor elindítaná a szolgáltató központból a szkennerkezelő részt, hogy nem tud csatlakozni az eszközhöz, mert egy másik program használja.
Megnézte egy másik laptopról is és ugyanazt a hibaüzenetet kapta. Mivel nem értem rá, ma reggelre beszéltük meg, hogy Teamviewer-en keresztül távnézem nála a dolgokat. Mivel tegnap használni szerette volna, így eltávolította a HP szoftvert a gépről és letöltötte HP oldalról az elérhető legújabb verziót, amit kínált w10 x64 OS-hez. A letöltött csomag telepítését követően azonban a szolgáltató központnál nem jelennek meg a szkennelés indító gombok és a beállítási részen sem lehet a szkennert konfigurálni (a nyomtató rész lehet konfigolni).
Futtattuk a hp smart nyomtató és szkenner diagnosztikai eszközt, ami letöltött egy eltérő méretű telepítőcsomagot és azt fel is rakta, de a szolgáltató központba nem kerültek bele a hiányzó gombok a gép újraindítását követően sem. A telepítést a nyomtató USB kábellel való gépre kötésével tudta véglegesíteni.
Irfanview-al a progi saját kezelőrészével lehet szkennelni, de a Twain forrásnál a HP-t választva nem tud kommunikálni a szkennerrel.
Szívesen veszek minden ötletet a probléma megoldására?
-
[CS]Blade2
addikt
Két kérdésem lenne:
1. 5940-hez régen volt egy program, szerintem a cd-jén rajta van, de az biztos még XP-s, és nincs olvasóm. Itt lehetett nézni a tintaszintet, meg ilyenek. Hol találom ezt a programot, mert a hp oldala az valami botrány rossz, visszadob a kiválasztás után, amikor rámegyek, hogy driver és software.
2. Szerintetek miért csinálja az a nyomtató, hogy bevisz egyszerre 4 lapot? A lappal lehet a gond? Lehet, hogy fénymásolóhoz való lapjaim vannak? Hol találhatnám meg, hogy milyen papír kell ehhez a 5940-es géphez?
Egyébként kapott a gép két ezprint patront, és elég jól üzemel kb 1 év kihagyás után, csak ez a papírbeszedős téma kicsit bosszantó. Már régebben is csinálta.
-
Ritka
csendes újonc
válasz
haligali72 #2883 üzenetére
Ez eddig megoldás volt, de a HP laserjet pro m127 fn nyomtatónál nem működik....
-
haligali72
aktív tag
válasz
haligali72 #2882 üzenetére
A probléma megoldva!
Újraraktam a windowst bedugtam a nyomtató kábelját és vártam. A Windows maga felrakta a megfelelő drivert. -
haligali72
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #2881 üzenetére
clean install volt. Másodszor raktam újra a windowst ez a nyavajás nyomtató miatt. Nemcsak az office al lett baj, hanem minden program lefagy ha a nyomtatásra klikkelek. Még a notepad is
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
haligali72 #2880 üzenetére
Nyomtatót biztos fel lehet rakni másként. Én úgy szoktam, hogy kicsomagolom az általad is letöltött exe-t. És manuálisan az eszközkezelőben adom hozzá a nyomtatót úgy hogy betallózom az inf file-t a kicsomagolt adagból. Hogy a word/excel mitől fog helyre jönni az passz. Amúgy win10 clean install volt vagy frissítés?
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Nagy a bajom
Kaptam egy hp 2605 lézeres nyomtatót és megpróbáltam összehozni a win 10-es gépemmel. A HP oldaláról letöltöttem (upd-ps-x64-6.3.0.21178, és upd-pcl6-x64-6.3.0.21178) drivert. Állítólag win 10 alá vannak.
Miután felinstaláltam a HP drivert, az office word, excel programok el sem akartak indulni, hiába installáltam le a drivereket. Még a fax, print to pdf stb is eltűnt. Csak úgy sikerült újból elindítanom a wordot ha a servicesben leállítom a print spoolert.
Herlyre lehet ezt hozni, vagy esetleg fel lehet valahogy rakni a nyomtatót?
Köszönöm a segítséget.
-
Ritka
csendes újonc
Találkozott valaki windows 10 és HP nyomtató problémákkal?
PageWide Pro MFP 477dw - 6 gép
LaserJet Pro MFP 476dw - 3 gép
LaserJet Pro MFP 521dn - 5 gépMi a közös bennük? Hogy csak akkor lehet velük nyomtatni, ha a windows 10 magától telepít hozzá drivert.
A tesztoldal hibát jelez, a word, excel úgy csinál mintha elküldené a nyomtatóra, de nem nyomtat, egy pillanatra feltűnik a dokumentum a várólistán, majd eltűnik.
Olyat is észre vettem, hogy adobe reader alól lehetett nyomtatni, minden másból nem.Ha a HP oldaláról letöltött driver felkerül a gépre, akkor konkrétan bármit tehetsz, nem fog nyomtatni. Uninstall, nyomtatókiszolgáló / illesztőprogramok eltávolítása, HP universel driver, semmilyen megoldást nem találtam, csak új windows, és hagyni kell hogy magától telepítse a windows a nyomtatót.
A csúcs, 2db nyomtató, HP laserjet pro m127 fn. Egyikre 3 gép lenne a helyiségben, másikra 2 gép és egy laptop. Két külön hálózat, két külön hely, a nyomtató egyezősége véletlen. Megkérnek segítsek pár nap eltéréssel..
Feltelepítették a cd-ről a két gépre, és nem megy a nyomtatás, a laptophoz nem nyúltakt, én engedtem hogy magától felrakja, és nem nyomtat. Újra lett húzva a két gép közül az egyik, windows felrakta a nyomtatót, és nem nyomtat. Fél nap ráment, amit lehet saját ésszel, google túrkálás, semmi. HP telepítő a telepítés végén teszoldalt kinyomtatja, onnantól vége.
Másik helyen, a 3 gép hasonló, ott webről telepítették a hp oldaláról a teljes csomagot, ott sem nyomtat egyik gép sem.
Szkennelés megy, minden esetben. Nyomatatók utp-vel routeren vagy switchen, esetleg wifin. Próbáltam usb-n is.
Ilyenkor?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Utángyártott tonert hol érdemes venni? Gondolom azok között is van szórás minőségben. Egy HP P1102W-hez kellene CE285A fekete toner. Nem fog sipákolni a gép az utángyártott toner miatt? Chip van ezekben, vagy hogy van megoldva? Illetve egy utángyártott tonerrel el tudom érni a gyárival hasonló nyomtatási minőséget?
Bocsánat a buta kérdésekért, de ez lesz az első tonercserém a gépnél és korábban nem volt lézeres nyomtatóm.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
426os
őstag
válasz
Grafirka #2874 üzenetére
Szerk: Nem válasz akart lenni, csak félrenyomtam.
Sziasztok!
Van egy régi F2480-as nyomtatóm, amiben valahol "beragadtak" a dokumentumok. Az a lényeg, hogy korábban megszakadt egy hosszabb nyomtatás (kifogyott a patron, kicseréltem, de utána nem folytatta a nyomtatást). Most ha bármit is szeretnék nyomtatni, akkor nem az adott oldalt nyomtatja, hanem a korábban beragadt dokumentum soron következő oldalát. A windows nyomtatási várólista üres. Hogyan tudnám kitörölni belőle a régi doksit (ami kb 2 napja "ragadt be"). PC, nyomtató újraindítás volt már többször is.
Win 8.1, driverek, HP szolgáltatásközpont fel van telepítve. -
Grafirka
őstag
HP 5510 , multifunkcionalis nyomtatoba , uj fekete patront vasaroltam (/patron black 364) , de barmit csinalok nem mukodik, csak feher lapokat nyom ki . Vegigcsinaltam az ontisztito lepeseken, de semmi valtozas.
Ugy tunik mintha valahol be lenne szaradva a festek .A nyomtatas elindul, kerreg, zorog, es latszolag teszi a dolgat, de a vegeredmeny egy ures lap Egyik masik probalkozas utan alig lathato vilagos szurke nyomok lathatoak a papiron, de ennel tobbere nem birtam ravenni. Mit lehet ezzel kezedeni hazilag ? Tisztitas maskent mint amit a softvere tud ?
A kek sarga es magenta patron ki van fogyva, de eddig legalab feketen nyomtatott .
-
cyberfly
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #2872 üzenetére
Annak 0 a vége nem 255.
ipv4 címem: 192.168.0.150 (most épp ezt osztotta a router)
alhálózati masz: 255.255.255.0
alapértelmezett átjáró: 192.168.0.1 (router címe)Fogalmam nincs honnan veszi a nyomtató telepítő programja azt hogy a számítógép ip címe 255.255.255.255...
HP Hotline sem tudta a megoldást fél óra távsegítség után. Azt javasolták telepítsem újra a gépet.....
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok! Telepítenem kellene egy Wifis Officejet 4500-at.
2 gépre tökéletesen felmegy, a 3.ra nem. Hibaüzenetnek azt írja hogy a nyomtató ip címe (192.168.0.130) nem kompatibilis a számítógép 255.255.255.255-ös íp címével.
Hát a gép (win7 64bit) ip címe nagyon nem ez. kérdés miért ennek látja?Valakinek esetleg valami ötlete?
Köszönöm szépen előre is!
-
Strauss
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2869 üzenetére
Igen , ez az a lépés amit nem fogok megtenni
Túl sok telepíteni való lenne . ez van
-
Strauss
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2867 üzenetére
Nem , nem új, eddig minden gépre amit próbáltam felment, csak az enyémre nem
-
Strauss
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2865 üzenetére
Igen a basic verzióval is ugyan ez a gondja.. de nagyjából működésre bírtam.. szájbarágtam a windowsnak , hogy ez egy teljesen másik Hp nyomtató - így legalább felismeri , és lehet vele nyomtatni , viszont az eredeti HP programja még mindig nem megy fel -
-
Strauss
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2863 üzenetére
-
Strauss
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2861 üzenetére
ezt nem akarja telepíteni.....
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy Hp 4535 ös nyomtatót , fel akarnám telepíteni , erre azt írja ki, hogy az op. rendszerem nem támogatott. W7 * 64 van .. tehát támogatott...akkor most mit tudok tenni? köszi előre is.
-
BuktaG
csendes tag
Végül megoldódott: AdobeReader beállítás-> biztonság-> védett nézet es fokozott biztonság pipa kiszedese. Ez megoldotta.
-
BuktaG
csendes tag
Helló,
Olyan problémám lenne, hogy hálózaton megvan osztva egy nyomtató amire ha pdf-t(adobereader) nyomtatok akkor egy fekete csíkot húz rá... Ha másik gépről nyomtatok erre a nyomtatóra akkor semmi nem látszódik rajta. Van valami ötletetek?
-
FIREBLADE78
addikt
CE285A tonert szeretnék vásárolni, utángyártottat. Árukereső kidob 1500-11000 -ig. Best buy kellene nekem. A 3-4ezer ft-os tonerek jók lehetnek?
-
Kisbaloo
csendes tag
Bepipáltam a nyomtatás képként és működik. Köszönöm a segítséget.
-
Kisbaloo
csendes tag
válasz
dellfanboy #2853 üzenetére
Működik!
Legalább is azon a gépen amire rá van kötve usb-n. Mivel meg van osztva a nyomtató, a másik gépen (ami 64 bites win 7), ugyanúgy lassú a pdf nyomtatás. Ez lehet hogy az "anya" gép 32 bites drivere miatt van?
-
Kisbaloo
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy HP 1015-ös nyomtató, ami win 7 alatt, pdf nyomtatásnál eszméletlen lassú, 1-2 perc várakozás után nyomtat 1 oldalt, újabb várakozás, még egy oldal, és így tovább.
Próbáltam drivert cserélni (PCL 5, PCL 6), de nem segített.
Egyéb nyomtatásnál html, doc nincs probléma, csak a pdf-nél. -
Zsolesz900rr
csendes tag
Ma vettem egy HP DJ3775-ös nyomtatót.
Wirelesses csatlakozással a notebookomról (win 10) nem tudok nyomtatni.
Van vmi tippetek, hogy mit kell beállítani, hogy működjön mobilról persze megy)?Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest