Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Nekem is ez a problémám, mint a hivatkozott hozzászólásnak.
HP 5525 multi nyomtató (655 patron)
Vettem utángyártott patronokat a patronboltból. Kiírja, hogy nem eredeti. Ez OK, de a nyomtatás hasonlóan rossz, mint a hivatkozott.
Mit kéne tennem? Én is azt érzem, hogy direkt csinálja ezt a HP sw, hogy vegyek eredetit.
Persze a gépen csináltam nyomtatófej tisztítást, meg igazítást is, de nem segített.
Van valakinek ötlete? -
gabesz78
tag
-
poli27
veterán
Nah ennyit a HP ról, tök hülyének nézik az embert, kaptam egy karcos használt nyomtatót,mi a fenét gondolnak? Honnan tudjam ezt mennyit használták, tök kopottak a lapbehúzói simán látható hogy használt.... a teteje karcos, ráadásul tele van porral.... senki nem kérte őket erre, asszem holnap leüvöltöm a hajukat... És akkor van pofájuk beleírni a visszaküldési papírba reméljük elégedett lesz az új HP termékével.... Sztem ilyen nem tehetnek, hogy jelentem hogy rossz és küldenek egy másik használt terméket.... ráadásul semmi papír nincs benne a csomagban, hogy cserélték , ugyanis ilyenkor újra indul a garancia.Honnan tudjam ez a nyomtató mennyit ment?..... Nem kötelezhetnek más által szétgyepált szemét használatára sztem ha már egyszer 25k ért vettem egy újat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest