Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
pateska #5011 üzenetére
Szia
Nagyon jó lap
Nekem is ilyen van
Procit meg ismerős vette, szintén nagyon atom vétel.
Szerk, Szerk:
Elnézést félre olvastam azt hittem most rendeled. Biztos, hogy nem F20-al érkezett az a lap?
Mert nekem szinte biztos, hogy azzal. Még néztem is, hogy fel van készítve gyárilag seven gen-re. Megnézném, de sztem a vga már takarja azt a részt.
Igen a korábbi Six Gen proci az egyik megoldás és van alternatív bios frissítési lehetőség PD és egy program segítségével. Kicsit érdekesen van leírva, én még nem csináltam, de állítólag működő dolog.
Nézzétek meg kíváncsiságból milyen jelzés van a lapon lévő matricán. F20 kéne legyen azUtána kell olvasni, mert hirtelen nem emlékszem a nevére.
Dilikutya
Win10 64bit alatt nem tapasztaltunk ilyet. Működnek az appok. Kicsit a live update érdekesen van megcsinálva, de egyébként ok. Szerk: Én most nem használom mindent az alaplapra bíztam a Smart Fan 5 rendszerre. Kompletten ő csinál mindent. Kiváló
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest