Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz NetOwner75 #1861 üzenetére

Szia!

Sajnos a géped nincs kitöltve (érdemes mert sokat segít ilyenkor), de látatlanban egy AM3+ tokozású FX bulldoser kellene az viszont lap csere és cpu csere. Húzni elvileg nem kellene a 760-hoz de a bulldosereknél egy bő 4ghz feletti tartomány "nem szokott ártani" Ezt az AMD-sek is alá szokták támasztani. De egyébként egy intelnek sem árt tehát egy kutya.

Szerintem abban a tokozásban nem érdemes gondolkoznod. Ami rémlik nekem, hogy AMD Phenom II X6 1090T Black Edition volt még jó kis proci ismerős asrock lappal hajtotta egész jó kis órajeleken és olyan nagyon sokat panaszkodni nem hallottam, de ha jól tévedek az is AM3 tokozás már sajnos.

Egy FX 43xx -re beszélnélek rá 4, 4.2, 4.5 órajelen pörgetve, az már seggbe vágná a GTX-et. Nem azt mondom, hogy alapon kevés hozzá (bár amd topikban sokszor olvastam hogy kevésnek bizonyul), de azon az órajelen elég kéne legyen. FX topikban is rá lehetne kérdezni ők mit mondanak. Az OC mindig standard eljárás volt bulldoseréknél az tuti. Egyszerűen kellett és kész.

Az intel a könyökéből kirántva tudja ugyan ezt. Némi OC társaságában meg a világból kikergeti a GTX-et. :K
    Viszont drágább. Sokkal.! Ez a konklúzió. ;]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák