- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
EVO nem volt a fejemen. Pro50-nél szemüveggel nem lesz gondod. Mély van benne elég.
Mivel nem áll távol tőled a házi tunning... Azt hiszem Darvinya tunningolta meg a sajátját először úgy, hogy a kagyló külső és belső része közötti kb. 3mm-es szigetelő gyűrűt eltávolította, és nőtt vele a tér. Utána én is kipróbáltam, és tényleg.
Ha EVO-nál használtad a plüss szivacsot, az a fajta az OneOdiora nem jó, túl sok lesz a magas, zavaróan. Viszont. EZZEL a fajta hibriddel (látom, hogy most nem kapható itt a 95mm-es, de innen rendeltem 2 párat is korábban) csak egy hangyányit csökken a mély a kényelem javára. Egyébként bármilyen 95mm-es párnával használható. Kb. 15mp a párnacsere. Ha nem akarsz pénzt áldozni erősítőre-DAC-ra, akkor részemről a Pro 50 erősen ajánlott. Alaplapiról szebb hangja volt, mint az MDR-1A-nak Acer Predatorról. De ha nem jön be sincs szerintem nagy gond, 1-2hete láttam aprón egy Pro-50-est 10ezerét, és pár nap alatt jegelték is.De ha tetszett az EVO, akkor másodszorra akár miért ne?
#86822Dorien: Konkrétan EVO nem volt a fejemen, de volt/van itthon másik (legalább) 2 félnyitott, annyi tér legalább volt az OneOdioban, mint azokban. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy egyik jobb a másiknál (pláne úgy, hogy EVO nem is volt rajtam), de 35$-ért simán megéri a Pro-50.
Az Omnitroniccal meg az lesz a gond, hogy az nálam (ok, az ISK HF2010-es)CSAK a Loxjie D10-el szólt szépen, alaplapiról akkora magas kiemelése volt, hogy kaparta a fülem. Szóval azt inkább akkor érdemes, ha van is valami alá. A másik gond vele, hogy 2 helyen lehet kapni, az olcsóbbik valószínűleg kamu, a drágábbik helyen meg majdnem 17ezer postával. Annyiért meg már inkább egy használt akármi.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
AKG 511, 7990 Ft az általad leírtaknak tökéletesen megfelel, több helyen is kapható.
Kényelmes, könnyű, de mégis robusztus tipikusan otthoni fejhallgató. A bejáratás után, 3-4 üzemóra, teljesíti a kívánalmaidat, alapvetően kiegyensúlyozott, remekül hozza a mélyeket, de nem hajlamos a másik végleten sziszegni. Szerethető és megfizethető darab....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest