Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    válasz gtamate2 #10085 üzenetére

    Na kérem szépen.
    Hol is kezdjem. Kezdeném ott, hogy Kodiak barátunk egy hihetetlen fazon! :C
    Tegnap este írtam rá, hogy kéne egy aláírt pad, ma délben már odaadta volna. Végül délután már nálam volt a szajré. Korábban is szemeztem a Kodial XXL-el, de az a design nem volt annyira ínyemre. Majd januárban megláttam ezt a csodát. Egészen addig akartam mindenképpen várni egy vásárlással, amíg innen valaki nem teszteli, erre tessék! :D

    Nekem eddig ezek a kedvelt padjaim voltak / vannak:
    Steelseries QCK, Steelseries QCK CoD BO Special edition, Xiaomi XL, Zowie G-SR, Allsop Raindrop XL, Razer Goliathus Large Speed, Steelseries QCK+ (HP Omen kiszerelésben), QCK+ Limited és most akkor a Kodiak Limited. Szóval mondhatni már meg sikerült tapasztalni ezt-azt.
    Az első, ami feltűnik az az, hogy elég súlyos egy darab. Az eddigi padjaim mind vékonyabbak voltak, ez pedig kis túlzással 2x olyan nehéz, mint a QCK+ Limited. Nálam egy ideje gond van az asztalra tapadással (kb. az Allsop meg a Xiaomi-n kívül minden mászkál, de még a Razer padja egészen a helyén tudott maradni), de ez a súlyánál fogva egészen korrekt módon helyén marad normális esetben. Persze már egy ideje le vannak nálam fogva a padok felül a hangfalaimat tartó kis állvány lávaival, így ez már nem gond. :U Egyébként tapadást tekintve valahol a Razer meg a QCK+ Limited között helyezném el, ami elég jó hely szerintem.
    Amikor kiteríted a padot akkor megvan a WoW érzés. :Y De tényleg. Nem láttam még ennyire megkapó egérpadot eddig. A Razer design-ja nálam a szinek megválasztásával vérzik el, az Allsop is kicsit túl élénk nekem. A QCK+ Limited volt eddig a leginkább jó cucc design-ban, de komolyan mondom ez arra is ráver legalább egy kört. Tudom sokan a QCK+ HyperBeast-et is bírják, de az nekem már a csicsás kategóriába sorolódik. Amit szerintem nagyon fontos megemlíteni, hogy nem fehér a pad. Kb. mindenhol van egy kis "piszkos" hatású textúrázás. Nekem kegyetlenül bejön. :)
    A Logitech G102 Mercury szenzora szépen dolgozik rajta, sajnos nem tudom rá fogni, hogy nem megy a CS vagy a PUBG. :DDD

    De milyen is a pad használat közben?
    Kezdjül azzal, hogy egyből kisimul a pad! Na ezt kb. egyik drága gyártó cucca sem tudja még egy hét elteltével sem, csak amelyik eleve kiterítve árulja. Nem tudom itt mitől van, de ez egy hatalmas piros pont (a már eddigiekhez pluszban).
    Sebességét tekintve nekem lassabbnak tűnik, mint a QCK+ Limited (és így ezektől is lassabb: Razer GLS, Allsop RXL), viszont ez nem feltétlenül rossz. Nekem tömör teflon talpak vannak az egereimen, és eddig inkább a Speed felé voltam arccal, de ez most meglepett. Sokkal jobban tudom kontrolálni az egeret, mint eddig kb. bármelyik padomon. Ami más még az eddigiekhez képest, az amit az elején írtam: Elég vastag a jószág. Gondolom a QCK Mass padok is ilyen vicces érzetet nyújtanak. Jó érzés rajta tartani a kéz bármely részét. Apropó. Nekem mint kiderült eléggé érzékeny a csuklóm az ilyen olyan padok anyagaira (elsősorban a Zowie G-SR-nél jelentkezett pirosodás, égető érzés). Na itt nem lesz ilyen gond. A felület nagyon kellemes, lágy anyagnak tűnik.

    Gondolom aki eddig elolvasta az már sejti, hogy én nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Egy aláírt példányt kértem (lásd bal felső sarok), de lehet kéne még egyet rendelni (már ha még van belőle) és azt eltenni, mert ha Kodiak így folytatja (és miért ne tenné :DDD) ebből még akármi is lehet. Én mindenkinek ajánlom!

    És halkan jegyzem meg, hogy asszem a többi padom sorsa ezzel megpecsételődött. ;]

    [ Szerkesztve ]

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák