- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.
Voltam a pixelbe. Megnéztem az egereket, és az egérpadokat. Ahogy ajánlottátok, rögtön a 3 kiszemelt delikvenst ( Razer Deathadder, Steelseries Ikari optical, MS Ime 3.0) vettem a kezembe. Kezdtem a razer-rel, nagyon jó a fogása, de valahogy mégis furcsa egy kicsit, lehet, hogy csak szokni kell, az anyag amivel bevonták tényleg szuper, nem csúszós, a gombok jól elérhetőek. Következő, Steelseries Ikari optical szerintem ez volt a legkényelmesebb fogásra, viszont amin meglepődtem nagyon könnyű, nekem már talán túlságosan is, és az anyaga, gombjai lötyögtek, de szó szerint, kérdeztem is magamtól, hogy ez gyárilag lehet ilyen, vagy így leharcolták?.MS Ime 3.0 nagyon kényelmes, de ennek is lötyögtek a gombjai.
Kipróbáltam még az új Lanchesist, szerintem semmi extra külsőre, ez volt a legkényelmetlenebb a 4 egér közül, amit kipróbáltam. Most vakarom a fejem, mert egeret mentem venni, de úgy érzem aludnom kell még rá egyet.
Valamelyikőtök úgygondolja, segítsen nekem, mert frankón nem tudok dönteni, és ugye nem két forintról beszélünk.
Az egérpadok, detto, olyan sokféle volt, hogy ebben is teljessen összezavarodtam.Előre is köszi!
Üdv.battletag: bossi#2666
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok