Új hozzászólás Aktív témák

• bajtokarpi

őstag

Üdv.

Voltam a pixelbe. Megnéztem az egereket, és az egérpadokat. Ahogy ajánlottátok, rögtön a 3 kiszemelt delikvenst ( Razer Deathadder, Steelseries Ikari optical, MS Ime 3.0) vettem a kezembe. Kezdtem a razer-rel, nagyon jó a fogása, de valahogy mégis furcsa egy kicsit, lehet, hogy csak szokni kell, az anyag amivel bevonták tényleg szuper, nem csúszós, a gombok jól elérhetőek. Következő, Steelseries Ikari optical szerintem ez volt a legkényelmesebb fogásra, viszont amin meglepődtem nagyon könnyű, nekem már talán túlságosan is, és az anyaga, gombjai lötyögtek, de szó szerint, kérdeztem is magamtól, hogy ez gyárilag lehet ilyen, vagy így leharcolták?.MS Ime 3.0 nagyon kényelmes, de ennek is lötyögtek a gombjai.
    Kipróbáltam még az új Lanchesist, szerintem semmi extra külsőre, ez volt a legkényelmetlenebb a 4 egér közül, amit kipróbáltam. Most vakarom a fejem, mert egeret mentem venni, de úgy érzem aludnom kell még rá egyet.
    Valamelyikőtök úgygondolja, segítsen nekem, mert frankón nem tudok dönteni, és ugye nem két forintról beszélünk.
    Az egérpadok, detto, olyan sokféle volt, hogy ebben is teljessen összezavarodtam.

Előre is köszi!
    Üdv.

battletag: bossi#2666

Új hozzászólás Aktív témák