- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Nem kell fejjel a falnak rohanni, nyugi. A driver CD-n van egy okos kis progi MagicTune a neve. Azzal az összes OSD beállítást el tudod végezni winfos alól. Ha homályos a kép, akkor nem kell kétségbeesni. Keresd meg a H-moire és a V-Moire menüt és a szemeddel kövesd a kép élesedését azt állítva (gonolom mindenki szubjektíven látja ezért írtam így). A munkahelyemen van egy 796MB 17''-os. A pofám leszakadt olyan szar képe volt amikor először rádugtam a vidkarira, de a MagicTune-al és az OSD menüvel be tudtam állítani normálisan. Érdemes még a Natural Colors progit is feltenni, azzal a színeket tudod állítgatni. Szerintem szép képe lesz a beállítások után. Természetesen a monitor drivert is pakold fel a gépre.
Sajnos a másik 997MB-s problémára nem tudok mit mondani, szerintem ott is ki kéne próbálni a MagicTune-t.
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Azt mondom, hogy nem tudom, hogy lehet-e állítani a fókuszt. Azért azt meg tudod nézni az OSD-ben vagy a manualban, hogy lehet-e.
Ha nem lesz jó, akkor azonnal vidd vissza. Amúgy 3 napon belül akár van baja egy készüléknek, akár nincs, az eladó köteles visszavenni.
Ez a 3 nap pedig kitolódik, ha postázzák a cuccost, de nem tudom, hogy mennyivel, utána kéne néznie valakinek
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Menüből nem hiszem, hogy lehet állítani a fókuszt, csak ha szétszeded a monitort...
Szóval akkor most vetted a monitort? A probléma mikor jött elő? Ebből garanciális javítás lesz vagy mégjobb lenne visszavinni és becserélni egy másikra, ha 3 napon belül vetted.
Amúgy kipróbáltad a monitort vásárlás előtt? -
Elmör
őstag
Bocs, de a ''nem rakok olyan cuccot az asztalomra, amit már más lehet hogy lehányt...'' mondatod megnevetetett, mert eszembe jutott, hogy pár éve az egyik TFT-nket véletlenül eltaláltam egy dinnyeszelettel, amit hugomnak szántam....
Hááát így is lehet értelmezni a lehányta kifejezést.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest