Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Bálint85 #4677 üzenetére
4 mem modullal 1,55V nb fesz kell neki. Utanna szentem stabil lesz a memod is. Olyan meg nincs hogy az orthoss nem tamogatja, de hasznalj prime95 25.6-ost.
-
Brumi˘
addikt
válasz
D®. GeNy@ #4541 üzenetére
En is csak azt tudom tanacsolni mint Lipi kollega. Toljal neki feszt ha nem eleg, ds3l ugyis dropol legalabb 0,1V-t bioshoz kepest, ami terhelesre meg lejebb esik. (sajna tapasztalat). E6300-hoz bios 1,525V volt beallitva hogy terhelve 1,4V-t adjon, de legalabb stabil volt 3,5ghz-en.
-
Brumi˘
addikt
válasz
BobChemistry #1966 üzenetére
-
Brumi˘
addikt
válasz
GreatGodzi #329 üzenetére
Ilyen szitut én is benéztem már... A hűtő hideg volt a proci alatta meg tűz forró. (szar paszta, nem megfelelő felrakás, illeszkedés) De az hogy szobahő alatt vagy +5°C belül legyen a proci az kizárt. (persze levegővel)
-
Brumi˘
addikt
válasz
GreatGodzi #325 üzenetére
De attól hogy G0-ás stepping még nem fog szobahő alá hűlni egy léghűtőtől, de még víztől se...
-
Brumi˘
addikt
Ha azok a memok Geil ultrák akkor felejtsd el őket és vegyél a-data 800+ EE-t vagy ősembernél valami finomságot.
(persze ha tuningolni is akarsz
) A prociból meg a 6750 jobbnak tűnik alapon, de tuningba már nem vagyok benne biztos. (Bár ha nem a rekordhajszolás a cél akkor tökéletesen megfelel az is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest