Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikla
tag
Sziasztok,
Kaptam egy nemvárt kisebb bónuszt, így úgy gondoltam beszereznék végre egy vakut - ehhez lenne két kérdésem
Az első: egyszerűbb beltéri, portré és esemény fotózáshoz mi most Canon vonalon az ajánlott? 50e lenne a keret, de ha jövőbiztosabb/sokkal jobb akkor max 100. (+ ugye akarok rá kis softboxot, de az nem akkora tétel)
A második:
Már kezdem hülyének érezni magam... de egyszerűen nem tudok rájönni a válaszra:
Canon 850D + Canon EX (E-TTL (II)) vakuhoz kell még pluszba vakukioldó?Mármint ha kényelmesen szeretném használni és nem manuálisan állítgatni és slave elsütni..
Mert a leírása gyönyörűen elmondja, hogy lehet az istentudja milyen csoportokat is együtt kezelni - a beépített vaku elsütése nélkül is, a wireless rész pedig taglalja azt is, hogyan kell a villanyautóhoz csatlakozni
De se a képeken, se a leírásokban soha nem említi hogy kéne kioldó, cserébe azt vagy hatszor hogy teljes funkcionalítás és E-TTL II az a Canon EL/EX vakukkal megy.
Szóval lehet csak nekem van még nagyon reggel, de az elmúlt 1 óra alatt nem tudtam rájönni
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest