-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
kemotox #8544 üzenetére
Én értem, de mint írtam nézőpont kérdése.
Vagy azt nézed, hogy piszok jó áron hozzájutottál azokhoz a kiegészítésekhez, amiket amúgy jóval drágábban tudnál megvenni.
Vagy azt nézed, hogy most mennyi játék ment pocsékba, mert már megvoltak.Én az elsőre szavazok.
$1-os érdekelt csak a Company of Heroes csomag miatt.
Egyszer tudtam venni egy teljes Dawn of War 1-2 packot hatalmas akcióban (akkoriban jó áron volt). Így nekem bukók a Dawn of Warok, a Total Warok meg nem érdekelnek. Ahogy a többi sem. Szóval a Company packon kívül bukó a tier 1, ha úgy vesszük, de engem az érdekel, hogy olcsón hozzájutottam ahhoz, ami kellett.Ne bundlizz úgy 2 évig, és akkor majd lesznek számodra újdonságok is akkor.
Amúgy én is sokkal megfontoltabb vagyok, mint amikor kezdtem a bundlizást, és ebben benne van az is, hogy sok az ismétlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest