Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Én a gyakorlatban arra lennék kíváncsi, hogy mik a valve-el szembeni elvárások? Amiért egyébként megérdemlik, hogy megszorongassák őket?
Nekik is be kéne szállniuk a saját profitjukból az eladásokba?
Hetente kéne lefizetniük kiadókat, hogy legyen ingyenjáték?
(Ami egyébként a kártyapénz révén ott is van).Egyedül a sápcsökkentés lenne némi reális elvárás, de egyébkén azzal is lenne két bajom:
1) A valve szerverei jók. Én nem tudom, hogy hány olyan alkalom volt, amikor azért nem tudtam egy bárminemű játékot játszani steamen, mert gond volt a szerverekkel. Fifában például minden második meccs szopás volt online.
2) Nem tudom, hogy mennyire valós probléma a kiadók részéről a sáp miatti nyavajgás. Mert ahogy ők sokallják a 30%-ot, úgy én is sokallom a 80€-s fejlesztési költséget egy félkész játékért.
Meg amúgy is, a nyavajgók esetében 20% a 30, ha pedig elpasszolja magának a kulcsot, akkor 0.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő