- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Hi!
Jaja, Eboltból volt az ezüst, pedig előtte rájuk is telefonáltam és a megrendeléshez is odaírtam, hogy csak fekete esetén kell. De azért kihoztak ezüstöt.
Tegnap vissza is vitte a futár, de mondták, hogy nincs fekete, gondolom ugyanabból a nagykerből hozták, mint neked. HRP. Ramirist csak nagyker miatt írtam, valójában a Best-byte-on keresztül lett, így Egerbe lehozták egyik boltba 37700-ért. Nagykeres ismerősöm sajnos nincs, viszont az Eboltosra is ráment 2e szállítás, erre meg nem, így végülis csak 3e Ft a különbség nálam. Mindegy, szerintem jól néz ki, tetszik nagyon.
Este összeraktam, szerencsére a windows kibírta, így legalább azt nem kellett újratelepíteni.
Bővebb tesztek majd ma.
A konfig: Intel E2180, gyári hűtő, 2x2 Gb Kingmax DDR2-800, NEC-7200S dvd író, WD 500Gb-os winchester (ez az előző gépemből maradt). Tervben van HD3650-es videókártya, de most még várom, hogy az Eboltból visszautalják a pénzt.. Valószínűleg majd egy kis tuningot kipróbálok, mindenki mondja, hogy teljesen jók ilyen célra ezek a procik. Aztán majd ha lemegy a nagyobbak ára, akkor cserélek.
Hát, a winchesterrel majd még kezdek valamit, mert az előző barebone-omhoz képest ebben a házban jóval hangosabb. Valószínűleg vékonyabbak a lemezek, nem olyan masszív. Igaz az dupla ennyibe került annak idején.
Rakok bele parafát, vagy valamit.
Főleg, hogy a gép maga csendes, ahogy írtad te is.Tomka
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest