Új hozzászólás Aktív témák

• tthom

senior tag

válasz koma106 #851 üzenetére

Hi!

Jaja, Eboltból volt az ezüst, pedig előtte rájuk is telefonáltam és a megrendeléshez is odaírtam, hogy csak fekete esetén kell. De azért kihoztak ezüstöt. :) Tegnap vissza is vitte a futár, de mondták, hogy nincs fekete, gondolom ugyanabból a nagykerből hozták, mint neked. HRP. Ramirist csak nagyker miatt írtam, valójában a Best-byte-on keresztül lett, így Egerbe lehozták egyik boltba 37700-ért. Nagykeres ismerősöm sajnos nincs, viszont az Eboltosra is ráment 2e szállítás, erre meg nem, így végülis csak 3e Ft a különbség nálam. Mindegy, szerintem jól néz ki, tetszik nagyon. :C

Este összeraktam, szerencsére a windows kibírta, így legalább azt nem kellett újratelepíteni. :) Bővebb tesztek majd ma.

A konfig: Intel E2180, gyári hűtő, 2x2 Gb Kingmax DDR2-800, NEC-7200S dvd író, WD 500Gb-os winchester (ez az előző gépemből maradt). Tervben van HD3650-es videókártya, de most még várom, hogy az Eboltból visszautalják a pénzt.. Valószínűleg majd egy kis tuningot kipróbálok, mindenki mondja, hogy teljesen jók ilyen célra ezek a procik. Aztán majd ha lemegy a nagyobbak ára, akkor cserélek. :)

Hát, a winchesterrel majd még kezdek valamit, mert az előző barebone-omhoz képest ebben a házban jóval hangosabb. Valószínűleg vékonyabbak a lemezek, nem olyan masszív. Igaz az dupla ennyibe került annak idején. :) Rakok bele parafát, vagy valamit. :)
    Főleg, hogy a gép maga csendes, ahogy írtad te is. :)

Tomka

Új hozzászólás Aktív témák