Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Az MSI MEGA mPC 915 barebone pc-ben egy Intel GMA 900 DX9-es integrált videokártya van. A kérdésem, hogy ez az integrált videokártya képes a WMV-HD nagyfelbontású videók lejátszására, ha a megfelelő proci (P4 630 3.0GHz) is társul hozzá?
(WMV-HD System Requirements)
Optimum Configuration
(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
Windows XP
Windows Media Player 10
DirectX 9.0
3.0 GHz processor or equivalent
512 MB of RAM
128 MB video card
1920 x 1440 screen resolution
24-bit 96 kHz multichannel sound card
5.1 surround sound speaker system -
cons
csendes tag
hi!
Lenne egy nagy gondom! Asus Pundit AE3 és egy Sempron 3100+ (Palermo) páros lenne, ha a biosz felismerné a procit!A bioszfrissítés csak az eredeti cd-ről olvassa be, amit az asus.com- ről töltök frissítést be se veszi, pedig mindent úgy csináltam , ahogy a leírás mondta (már lassan fél napja szenvedek vele- már floppyról is próbáltam).
EZ Flash program lenne, ami megcsinálná....
Hogy lehetne frissíteni a bioszt?
(Ha a proci rosszul van berakva, akkor is azt írja ki , hogy a bent lévő procit a biosz nem ismeri fel?! - de nem hiszem, hogy rosszul van benne...)
Az ötleteket, válaszokat előre is köszönöm! -
ovecs
senior tag
-
sowi
őstag
válasz
Mr.Skyline #394 üzenetére
vegyel 1 punditot, az erre boven jo, meg kapsz is barhol, nekem is van 1 a nappaliban
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz
Mr.Skyline #392 üzenetére
pfffffffff, jo kerdeseid vannak
az attol fugg mennyit akarsz raszanni, csak es kizarolag internet kell? -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok szertén venni egy komplett Barebone rendszert
igazából van egy nagy gépem (adataminál)
és szeretnék egy gépet Anyámék szobályába (Internet)
egy Barebone gépre gondoltam, mit tudtok ajánlani? -
lofagi
addikt
Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Van egy barbone terminator p4 533a típusú gépem, benne egy 6600gt végülis ez lényegtelen, a probléma az,hogy semmilyen módon nem hajlandó elindúlni vagy normálisan futni rajta egy openGL-t támogató játék sem, teljesen tanácstalan vagyok,hogy mi lehet a probléma, ha esetleg valakinek hasonló problémája volt ossza meg velem :] -
ovecs
senior tag
Ja és ez is érdekel p4 2600/800 ht nw: 22k
Nem tudom mit vegyek -
ovecs
senior tag
Használtan vettem itt a PH-n
Bővebben: link 32k
időközben még versenybe került egy 2,8 mobil P4 ami szintén 18 pénz
Azért mkérdezem, mert ebben van cpu overlocking és én szeretném felhúzni 3,0-ra
[Szerkesztve] -
ovecs
senior tag
hello!
Kérdésem: ebbe a gépbe: ECS EZ-Buddie D4I4-1 Barebone PC
2.4 513/512 northwood vagy
2.4 533/1M prescott????
A prescott olcsóbb, de félek, hogy melegszik és zabálja az áramot
Akinek van vmi tapasztalata ez ügyben az írhatna -
atomin13
aktív tag
Barrebone- Mini Pc adok veszek: Bővebben: link
remélem az a kevés gép ami a piacon van , mostantól mindig bent lesz a topicban -
atomin13
aktív tag
tud valaki 939-es barebone-t ???
-
Iginotus
addikt
Kértdésem annyi lenne hogy most szeretnék én is ilyen pici csodát de most nézek gépbolton is cuccokat pl. Ezekben mi van benne? csak a ház kerül 122 be pl?
Bővebben: link
Vagy a ház+lap és akkort ebben van egy táp a lap a ház cpu hoz hütés esetleg vagy valami. Szóval még láma vagyok ebben. -
Space marine
aktív tag
Tudsz esetleg ajánlani online boltot? Ahol azért normálisan levan irva mi mennyi hova!
-
sowi
őstag
válasz
Space marine #369 üzenetére
az felejtos, ezek nem szabvany microATX cuccok, aprobbak joval, akkor rendelj kulfoldrol mATX hazat es pakold bele a cumot
-
sowi
őstag
válasz
Space marine #366 üzenetére
antec aria az ami leginkabb elerheto nalunk, a tobbirol ne is almodj, miert nem veszel inkabb 1 shuttle a64es barebonet?
-
Space marine
aktív tag
Sikerült kiválasztani az igazit!
Abit KV80 Viszont találtam 1 nagyon ütös kis házikót:
Aspire X-QPACK aspireusa.net
Sajna itthon sehol nem láttam....Ha valaki mégis tudja, hogy hol vehetek 1et akkor kérem ossza meg az infot velem. Elöre is thx!
-
Space marine
aktív tag
Találtam pár mATX deszkát alá: Asus K8V-mx, Gigabyte K8VT800M, Abit KV80. A Gigabyte-tal szemezek nagyon vagy ha más megbizhatóbb cuccos akkor hallgatom. Hátha kimaradt a szórásból....
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Véletlenül ráakadtam erre a topicra és miután végigolvastam feltámadt bennem az érdeklödés...A helyzet a következö lenne: A64 754 3000+ 2x512ram 6800gt valszeg holnap-holnaputántól 1 nv5-tel, enermax 350w táp, 2vinyó az 1ik sata-s és 1 dvd iró. Nektek hála kinéztem az Antec Aria-t de abban van 1 táp. Bele tudom abba helyezni a szimpla tápom valahogyan vagy semmi esélyem? Ha mégis benne marad az eredeti akkor a fenti listát elbirja?esetleg nagyobb procit is?
Merjünk álmodni.......
Ha van jobb ötlet azt is szivesen veszem, de mindenféleképpen ezt a configot akarom belenyomni. Viszonylag kis ráforditással akarok váltani.
-
sowi
őstag
akkor nem sok minden marad, ha nem akarsz csucsteljesitmenyt akkor msi mega651, csak ebben sajnos eleg regi sis csipszet van(viszont kegyetlen stabil es jo barebone, neha a mai napig visszasirom....) a masik pedig az asus s-presso deluxe, csak ez se olcso, viszont draga, es nemtom van e benne kartyaolvaso, a wifit usb cuccal tudod megoldani, a tunert meg pci kartyaval
-
MIFtIli
aktív tag
háát jólenne csak rájöttem
h 775-ös és az én cerkám 478 és kéne még procit is vennem.. de nekem ez a cucc nem ér meg ennyi pénzt
tehát kéne egy olyan barebone pc ami:
478-as (intel)
dual ddr 400
wifi
tv tuner
kikapcsolva is keni a zenét
kártyaolvasó
előre is kössz mindent
[Szerkesztve] -
MIFtIli
aktív tag
Hi!
én egy ilyen barebone pc néztem ki ami nagyon szimpatikus 70K ért..
ha eesetleg valami magyon rossz bene vagy ilyenek akkro azt szeretném megkérdezni
MSI mega pc 865 pro
mellé 2x 512 GEIL, 80GB samsung dvd íro 2.6-os cerka:S, 9600 -
amargo
addikt
Halee!
kérdésem lenne:
Ez a gép
MSI MEGA 180 Deluxe
Mennyire csendes?
AMD Athlon XP 2800+ al mennyire megbízható? Értem ez alatt, hogy nem ismerem az AMDket így nem tudom, hogy ami alatta van nVIDIA nFORCE2 (Crush 18G) + MCP2T chip mennyire jó? Tehát: szar, elmegy, jó, nagyon jó stb..
És hol van rajta az 5.25ös hely???
Ha volt már valakinek ilyene. -
ngabor2
nagyúr
Ilyet lehet valahol kapni? Bővebben: link
-
MUŁĐER
addikt
helló
mostanában gondolkozok egy barebone rendszeren, milyen S754-es bare-vannak? meg hol lehet őket kapni? Mert néztem jópár számtekbolt honlapját, de nem volt barebone.. -
mrall
aktív tag
ELADÓ! -
raquan
csendes tag
Hali all!
Tud valaki arrol hogy Magyarorszagon hol lehet Acorp alaplapokat kapni, pontosabban egyet, ami a jovoben remelhetoleg a sajat magam altal elitett mini-gep alapja lesz.
Nos errol lenne szo Bővebben: link
Ha valakinek barmi infoja van rola az legyen szives tajekoztasson!
Koszi elore is -
amargo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #351 üzenetére
Akkor ezek szerint letettél róla.
Ilyekor jók olyan ismerős, akinek számla kell és vissza adja az áfát.
Nemismersz ilyen ember? -
amargo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #349 üzenetére
Áfa nélküli pénznemre gondoltál? Vagy nagyker árra? -
Alvin_ti4200
félisten
Valaki tud egy akármilyen pénznemben kifejezett árat erre?
Shuttle SN25P Bővebben: link -
BosX
aktív tag
AMD Geodera épített barebone-ról tud vlaki vlamit?
Van már ilyen? -
Sipi-
őstag
Gondolkozok Barebone vételen. Az elvárások vele szemben:
- 3G/512/800/HT NW magos P4 menjen benne
- 2x512/400-as DDR menjen benne
- DVD írót lehessen bele rakni (normál méretűt, nem slim-et)
- USB 2.0
- TV/FM tuner, audio cd lejátszás kikapcsolt állapotban is (mp3 lejátszás kikapcsolt állapotban hab volna a tortán. Van ilyen egyeltalán?)
- távirányító (a TV/FM lejátszót lehessen távvezérelni)
- halk (25dB alatt)
Szóval, van ilyen gép? Ha igen, akkor melyik az és kb. mi az ára?
Üdv: Sipi- -
ReJim
őstag
szerintetek ez megérne 500kilót?
vagy lenne valami hasonló ötletetek ebben a kategóriában, olcsóbban???
előre is köszi! -
szabzolee
tag
ecs ez-buddie 2-rol van valakinek tapasztalata? Van valakinek ilyen vagy hallott legalabb rola?
-
ngabor2
nagyúr
Ajánlok egy másik fórumot, ott nemrég egy csomó mATX lap be volt linkelve: Bővebben: link. Az utolsó 3 oldalt ajánlom figyelmedbe, de mehetsz visszább is.Bő a választék.
-
danko
csendes tag
Szevasztok.
Hol lehet solteket kapni,merrt sehol nem találtam.Sürgős ! köszi -
dunkel
őstag
Hali!
Nagyon lusta vagyok
Szeretnék én is beruházni barebone-ra, de nem találok semmi nekem megfelelőt.
Az elvárásaim:
1 5,25 hely
2 vinyó hely
1 agp/pci express
1 pci
nforce 3 chipset (talán 4)
lehetőleg gigabit lan
A shuttle-kat néztem, de 90k kicsit sok egy alaplap+házra imho ...
Ha van valakinek valami épkézláb ötlete, ne fojtsa magába
Kösz
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
''A csendes gépek speciális kiegészítőik és komponenseik ellenére sem sokkal, maximum 150 dollárral drágábbak a zajosabb gépeknél – a hangjuk viszont mindössze 25-26 decibel erősségű (a hallási küszöb általában 20 decibel). Egy forgalmas út zaja 80 decibel, de egy átlagos csendes hálószoba zajszintje is megvan 30 decibel.''
Bővebben: link ez igaz? -
szabzolee
tag
Ha olyan jo, miert adod el?
Valaki mas, valami igazan nagyon halk rendszert, amibe azert bele lehet pakolni a meglevo alkatreszeket, de nem kell barkacsmesternek lennie? De tenyleg, miert van az, hogy egy Apple g5 tok kussban dolgozik, amig a pcm olyan hangot ad ki, mint 4egy porszivo? Halk rendszert akarok, segitsetek!Prescott es 20 db alatt, lehetetlen keres ez?
-
amargo
addikt
Bennt mi is ilyen barebone-os gépeket hazsnálunk.. persze nem multimédiára kihegyezve
De ha Valaki Optiplex GX260,270,280 közül akar vásárolni, kérdezzen. Kivéve az árát. Ezenek a gépeknek tényleg nincs hangjuk!
amargo -
sowi
őstag
válasz
szabzolee #323 üzenetére
nos azt netmom megy e masik videokartyaval, asus oldalan kene szetnezni, de gyanitom hogy igen, 29db az nappal elviselheto, ejszaka meg amikor jon a csond, valhat zavarova 1 picit, ha cserelsz benne procihuto ventit akkor lehet javitani a dolgon, de azert figyelembe kell venni hogy a 3 gigas proci 1 pici hazban van...
-
gozso
őstag
nos, van nálam egy ilyen cuccos: Asus s-presso deluxe...mindent ugy csináltam, ahogyan a nagy könyvben megvan írva:
1 partició nélküli vinyó a prim/masterbe
install instant on -lefut
2 install os (win xp)
3 install drivers & home teathre....
és: sem az instant on szolgáltatás, sem a távirányitó nem működik.
ha az instan on szolgáltatást szeretném indítani, egy szép üzenet világít a kijelzőn:
W E0 00
valaki?
[Szerkesztve] -
szabzolee
tag
Ot mar ajanlgattad nekem es szemezek is vele... csak par kerdes... mennyi az a 29 db, nem nagyon ertek hozza, tudom hgy mit irnak mondjuk ra halk cpu-vga hutokre, de megis mennyi egy atlagos szamitogep? a p4 3ghz nel is lehet idle modban hasznalni? Azok nagyon melegednek am.
Bekapcsolas nelkuli szirszarokrol meg azt nem tudom, hogy mukodnek nem alaplapi videjokertyaval? Esetleg csak asus-szal? Elore is nagyon koszonom az infokat
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
szabzolee #320 üzenetére
Halk alkatrészek: pl. hűtőnek egy TT Fanless + 1 db lassított 12cm-es venti. Vinyónak Samsung, vagy Hitachi (ez utóbbiról csak hallottam, hogy halk, a Samsunggal jó tapasztalataim vannak). Táp... na ez a kemény dió, ha nem akarsz moddolni, akkor ki kell előre próbálni. Nekem pl. van egy 400-as DTK-m, ami piszok hangos volt. Most kicseréltem benne a ventit (meg meg is fordítottam), egyszerűen nem hallom, ha megy...
-
szabzolee
tag
Sok megoldast atneztem, atragtam magam egy par oldalon, sot kerdeztem is parat celiranyosan ezen a forumon is,d e meg mindig nem tudom a jo megoldast, ezert az okosok segitsegere van szuksegem.
Adottak az alabbi alkatreszek:
Pentium4 3,0 ght s478
1gb ddr400
hauppage tv tuner
samsung dvd iro
E kore kene nekem egy minel halkabb barebone haz, ha mar teljesen hangtalan nem lehet, akkor is csak olyan legyen mint a legyzummoges.
Jo lenne ha ket hdd elferne benne es meg jobb lenne ha lenne hozza tavvezerlo, multimedias kiegesztiok,e setleg lejtaszanak cd-t dvd-t rendsezrintitas nelkul. Es egy alaplapi s-video kiemnetrol si almodom,d e tudom hyg ez lehetetlen.
Kinek milyen otlete van? -
SQX_Barto
addikt
Biostar IDEQ 200N Barebone PC a végleges(nek tűnő) megoldás
bele a mostani hasznosítható cuccok, és ennyi, remélem jó lesz -
hétalvó
addikt
Gondoltam.
Mondjuk nem értem minek ilyen csúcs barebone-kat kitalálni és főleg venni.
Olcsó munkaállomásnak tök jók otthonra. Ha van zsuga vesz mellé az ember még egy TFT-t és már jól is néz ki az asztala.
Egy barebone nem lehet annyira halk mit egy asztali. Nem láttam még 12cm-es tápventiket egyikben se. (-antec aria) Egyszerű a képlet: hő ugyanannyi, lapátméret kisebb tehát gyorsabban kell forogni. Eredmény több zaj. 40dB-re tessék számítani.
Letesz asztal alá és már nem is olyan sok az.
Xbox360-ra spórolj ne PC-re -
SQX_Barto
addikt
Antec Ariánál maradok, csak majd kell rá pénz meg egy emberke, aki áfa nélkül hozza vagy olcsóbban legalább.
Egyébként ha érdekel titeket, a következő lesz a konfigom:
Ház: Antec Aria (300W táp)
Alaplap: Gigabyte 7VM400AM-RZ
Processzor: AMD XP 2500@3200+ (Barton)
Videókártya: Connect 3d 9600
Memória: 2*256/400 Samsung DDR
Merevlemez: Seegate Barracuda 80GB Sata
Egér: Logitech Mx 310
Billentyűzet: Samsung PS2
Egérpad: SteelPad QcK
Monitor: AOC 7VLR 17''
ebbe a házba láttam simán belefér (remélem) a nagy thermalteke hűtőm -
SQX_Barto
addikt
Ha már ez egy nagy barebone topic, akkor segítséget kérnék
Antec Arián kívül milyen ház+táp variációk vannak?
amik hasonlóan néznek ki, de olcsóbbak esetleg
használt is érdekel, (de semmi plusz cucc nem kell hozzá csak a ház+a táp)
ja és procihűtést hogyan lehet megoldani?
mert gondolom a dögnagy thermalteke hűtőm nem férne el benne...
amd 2500@3200+ proci (nagyon gáz, ha barebone-ban is húzni szeretném a procit?) -
sowi
őstag
azzal el fogja birni a 3.2es procit
-
mrall
aktív tag
6600GT 128mb AGP
-
mrall
aktív tag
egy ilyen barebone-ról lenne szó, vagyis atomin13 Shuttle SB75G2 barebonjáról!
az van hogy elcserélem vele de mosz egy 2400-as Northwood proci van benne , de bele tennénk egy 3200-as prescot procit!
na most elbírná ez a barebone vagy nem? a hűtés elég jó lenne benne?
azért mert sok helyen írták angolul hogy prescottot nem szereti a P4 tunnig fórumban egy srác azt írta hogy az újabb verzió ebből amiben 250w-os táp van az elbírja a prescottot és ebben 250w-van (atomin13 gépe)
ddr500-as ramokkal menne szal lehet meg lenne ráncigálva kicsit!
Válaszokat szívesen látok ha valakinek ötlete van tapasztalata vagy bármi
köcce -
sowi
őstag
hogyne lehetne, ha nem kapcsolod be akkor nem igazan van hangja, majd lecsekkolom hogy pontosan mi fer bele, de sztem az asus oldalan is fonn van a leiras
-
szabzolee
tag
Tudtok olyan barebone-t mondani, ami rendszerinditas nelkul is megbirkozik a dvd filmekkel? mp3 meg audio cd lejatszasrol mar hallottam, de dvdrol meg nem.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest