Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nincs barebonom, de láttam már egy párat.. és a következőek a véleményeim..
remélem segit valamit a döntésben.
1. heatpipe hűtés van a shuttle XPC-ben, ami elég halk
2. elég relatív hogy kinek mi az elég... inkább azt mondanám hogy szűkös.. de sok jó dolog kis helyen is elfér
3. szerintem nem a legideálisabb, mondjuk egy 3 gigás prescottnak, 3,6 gigára felhúzva, egy zsúfolt kisdobozban..
4. SHUTTLE nagyon jó márka, ők találták ki ezt az egész barebone, minipc divatot.. azóta elég sok gyártó átvette ezt a dolgot..
felszerelésére semmi panasz nem lehet, minden benne van aminek benne kell lennie, kábelek, hűtők, leírások, stb.. még külön világítós előlapot is lehet opcionálisan venni hozzá..
5. erre majd egy mindennnapi felhasznló válaszol!
ÜDV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest