Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Crytek #22870 üzenetére
Nem mindenki ugyanazt érti JÁTÉK alatt. Sokan a QVGA/VGA felbontású 500+ fps vérpistikés kompetitívkedést tekintik annak, mások pedig 4k ultrán szeretnének 60+ fps-sel barangolni, zúzni, felfedezni világokat stb. Számomra teljesen értelmezhetetlen ez a nagyképű általánosítgatás a 'játékban jobb' kifejezésre. Sokunknak pont tök egyformák játék alatt, a GPU a szűk keresztmetszet. Amibe beletudjuk ölni a megfelelő CPU választás által okosan megspórolt összeget épp a JÁTÉKOK jobb játszatósága érdekében. Szóval inkább írd azt, hogy TE játékaidban vagy esetleg az általad preferált játékokban jobb ez vagy az, és talán elnézőbbek lesznek veled a tisztelt fórumtársak...
-
Petykemano
veterán
válasz
Crytek #22870 üzenetére
Nekem úgy tűnt, nem az árakat nézed, hanem kiválasztottad azt az AMD procit, ami a játékokban leginkább versenyképes az Intel procikkal és abból vontad le azt a következtetést, hogy hát ezt a teljesítményt az inteltől olcsóbban is megkapod.
Nos, ez igaz, de ez csak egy nézőpont. A másik nézőpont amit ém mondtam, hogy az egy árszegmensben kapható AMD és Intel procik közötti különbség lényegében (a procihoz árban illő videokártya és normális felbontás és képminőség mellett) hibahatáron belüli.
Szerintem azt senki nem mondta, hogy az amd jobb lenne játékokban, csak azt, hogy a különbség azonos áron elhanyagolható.
Ez persze nem jelenti azt, hogy amdt kell venni, csak azt, hogy aki amdt vesz, az nem ostoba: se nem kell felárat fizetnie (ahogy azt állítottad), se nem kell a sokszálas teljítményért súlyos árat fizetnie egyszálas teljesítmény terén. Egy valid opció.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Crytek #22870 üzenetére
akkor jatekra ne az Amd csucsprocijat vedd. a 3700X/3800X jatekokban kb. ugyanott van ( vajon miert ? ), mint a 3900X, es joval olcsobb.
mondjuk melora meg nekem pont joljonne az a +4 mag 8 szal, amit a 3900X ad, mert az aktualis projektem sok virtualisgepe megette a 8/16 -os cput. a 9900K -t is megenne, a tobb szal idealisabb ide.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest