- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon amatőr a kérdésem, de én nem jöttem rá a megoldásra, és a googleben sem igazán találtam meg a választ.
Hogy lehet megcsinálni, hogy checkboxok ne yes/no értéket, hanem valami mást adjanak vissza, amit be tudok írni az adatbázisba?
Szöveget mentenék, amihez meg lehetne adni kategóriákat, és ezt szeretném checkboxokal megoldani, de az adatbázisba mindig csak Y vagy N kerül. -
Medcomp
tag
válasz
fordfairlane #1453 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, sikerült!
-
Medcomp
tag
válasz
fordfairlane #1451 üzenetére
Ezt ki tudnád fejteni kicsit bővebben? Nem tudom, hogy ezt az adattábla módosítást hol és hogyan kéne csinálni.
Vagy esetleg tudnál valami linket adni, ahol utánnanézhetnék?
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok PHP-ben, úgyhogy ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsánat előre is. Egy oldalt készítgetek, amiben lenne egy oldal, ahová termékek nevét és adatait olvasná be az adatbázisból a PHP. Eddig nincs is semmi gond, működik az adminból feltöltés is.
Viszont arra nem jöttem rá, hogy olyat hogy lehet csinálni, hogy adminból lehessen állítani, hogy bizonyos sorok megjelenjenek, vagy ne. Gondolom külön mező kell az adatbázisban, és valahoyg a lekérdezésnél kéne vizsgálni a mező tartalmát, és ha egyik érték jön, akkor kiírja, ha másik, akkor áturorja, és nézi a következő sort.
Google-ben keresgélek már ez után egy fél napja, de nem találtam semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest