Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #2076 üzenetére
Sk8erPeter:
Egy cefetül szanaszét terjengős adatbázisról van szó. Eddig tervezet alapján ~100 tábla (és ezek mind denormalizált sok oszlopos táblák), és ~400-nál több tárolt eljárás van, és még nincs vége a tervezési fázisnak sem. Mindezeket ha egyetlen szövegfile-ba raknám, szerintem a végére olyan fél mega lenne. Ergo hogy egyáltalán áttekinthető maradjon a már elvégzett munka, én arra gondoltam, hogy tematika alapján külön szövegfile-okba pakolok majd ki kommentezéssel együtt mindent. A szöveg file alatt sql scripteket értek (dml, ddl, pl/sql).
A saját szöveg processzor ötlete eddig eszembe sem jutott
Ha nincs rá semmi normális keretrendszer, valószínűleg ezt fogom tenni.
Lacces:
Megnézem a workbench-et, köszönöm a tippet.
PazsitZ:
Azt "source"-t mi fordítaná le olyan funkcióra, hogy buborék elv alapján include-ra kerüljenek a file-ok? Pld mysql frontend közölte velem, hogy bocsesz, de ilyen kulcsszó nem létezik. Esetleg van valami fejlettebb script konzolja a mysql-nek, ami értelmezni tudja?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest