Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Kicsit még ehhez láma vagyok,de remélem segítetek. Szal van egy boardom,amit ''felügyelgetni'' fogok (muhahaha)
Vbulletin.. Egy ismerősömé lenne.
Na nem is ez a lényeg,mert OK minden,hozzám képest ez meglepő. Megy is szépen,semmi gond... Hanem ugye ki lehet menteni az adatbázist. Ezt ugye megtehetem a szolgáltatónál is,ill. a board admin felületéről. Lement egy *.sql filet,de ez gondolom nem ujdonság nektek.
Hogy lehet ezt visszatölteni? Hogy a mentett változat megjelenjen,ha valami baj történik?
Segítsetek pls! (Szájbarágósan)
Azt láttam,hogy sql résznél a szolgáltatónál (phpmyadmin) van egy ''szöveges file feltöltése'' de 1., itt limitálva van a méret,és 2.,ha feltölti,akkor sem jelent meg a cucc egy próba-szűz rendszeren. Szal nemtom hogy köll......
Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest