Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Kicsit még ehhez láma vagyok,de remélem segítetek. Szal van egy boardom,amit ''felügyelgetni'' fogok (muhahaha)
Vbulletin.. Egy ismerősömé lenne.
Na nem is ez a lényeg,mert OK minden,hozzám képest ez meglepő. Megy is szépen,semmi gond... Hanem ugye ki lehet menteni az adatbázist. Ezt ugye megtehetem a szolgáltatónál is,ill. a board admin felületéről. Lement egy *.sql filet,de ez gondolom nem ujdonság nektek.
Hogy lehet ezt visszatölteni? Hogy a mentett változat megjelenjen,ha valami baj történik?
Segítsetek pls! (Szájbarágósan)
Azt láttam,hogy sql résznél a szolgáltatónál (phpmyadmin) van egy ''szöveges file feltöltése'' de 1., itt limitálva van a méret,és 2.,ha feltölti,akkor sem jelent meg a cucc egy próba-szűz rendszeren. Szal nemtom hogy köll......
Aktív témák
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Scum
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest