Aktív témák
-
Briganti
tag
Hello, lenne egy kis problemam ... en kiiratom valamilyen feltetel szerint es tablazatba rendezve egy mysql tablazat elemeit, es egyik oszlop elem link-kent jelenik meg, es ha kiir nekem 20 elemet, es en pontosabban a masodikkal szeretnek tovabb dolgozni, en azt hogy tudom megoldani.
Lehet hogy ebbol sokat nem lehet megerteni, de jobban nemtudom leirni, beteszem a forrast, hatha az segit a megertesbe ...
echo ''<table align=\''center\'' width=\''450\'' border=\''1\''>'';
$sel3=mysql_query(''SELECT * FROM data2'');
while ($row = mysql_fetch_array($sel3, MYSQL_ASSOC))
{
$company=$row['txt2'];
$user=$row['txt1'];
.......
if ($szallito>0) {
echo ''<tr>'';
echo ''<td colspan=\''8\'' align=\''center\''><B><font color=\''blue\'' size=\''5\''>'';
echo ''<a href=\''szerzodes.php\''>$company [#$id]</a>'';
echo ''</font></b></td>'';
echo ''</tr>'';
echo ''<tr>'';
echo ''<td>Ar(100/200/300)</td>''.|. ''<td>$ar1/$ar2/$ar3</td>'';
echo ''<td>Aru:</td>''.|. ''<td>$aru</td>'';
echo ''<td>Szallito/Beszerzo:</td>''.|. ''<td>$szallito/$beszerzo</td>'';
echo ''</tr>'';
}
}
echo ''</table>'';
nemtudom igyis mennyire ertheto, de ha nem ertitek meg akkor kerdem ugyhogy:
pl:
<a href=''valami.php''>lajika [#2]</a>
en mit kell irjak a ''href'' utan hogy a valami.php a link (lajika [#2]) elso felevel (lajika) -val dolgozzon?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest