Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Valóban. Jelenleg úgy van megoldva, hogy egy sorban vagy az intake_id vagy a reservation_id mező van kitöltve a stock_product_history táblában. Megnéztem, ha egy oszlopba írom őket egy másikba meg a típust adom meg és úgy kérdezem le, akkor is ugyanaz lesz az eredmény (gondolom az előző ok miatt). Igazából egy cikktörténetet szeretnék lekérdezni az intake(_item) és a reservation(_item) táblák csatolásával. Hogy alakítsam át a lekérdezést vagy a stock_product_history táblát, hogy úgy működjön, ahogy szeretném? Meg lehetne ezt oldani stock_product_history tábla nélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest