Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Kellene egy mező, ami megmondja, hogy a stock_product_history táblában mely intake_id-k mely reservation_id-kkal vannak kapcsolatban. (Kapcsolat esetén a mező értékének egyeznie kell a két rekordnál.)
Szerintem ezt lehet egyszerűsíteni, de nem teljesen értem, hogy mi a végcél. Talán egy olyan táblából kellene kiindulni, ahol az intake_id és a reservation_id egy soron szerepelnek, és csak akkor vannak töltve, ha a tényleges esemény (bevitel vagy foglalás) megtörtént. Nem tudom, hogy az események között van-e valamiféle időbeli sorrendiség, de előfordulhat, hogy mondjuk volt már foglalás, de azt nem vitték még be (ekkor utóbbi értéke null). Vagy az intake nem erre vonatkozik?
Ha ez tisztázódott, utána lehet a product, store stb. mezőket hozzáadni a modellhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest