Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, köszi, majd kipróbálom.
Amúgy a másik témához: vannak debug-eszközök PHP-hoz bőven, bár tény, hogy nem olyan egyszerű debuggolni, mint mondjuk egy C-, C++-, C#-, stb. alkalmazást, más módszereket igényel. Szóval tényleg van vele szopás.
De ilyen alapon SQL-ben hogy debuggolsz?Kipróbálod, vagy jó, vagy nem.
Eszerint a PHP még mindig jobb egy fokkal.Amúgy szerintem esetleges MySQL-memóriakorlátok miatt sem biztos, hogy érdemes átpakolni mindent adatbázis-oldalra (pl. olcsó vagy ingyenes tárhelyek problémája ismét), meg hát szerintem a rétegelésnek is megvan a maga haszna, hogy adatbázist elsősorban tárolásra használunk, legalábbis webalkalmazásoknál. Nyilván azért egyszerűbb tárolt eljárásokat bőven lehet írni.
Egyébként szerintem építő jellegű egy ilyen vita, úgyhogy mindenki elmondhatja a saját érveit, engem legalábbis érdekel, akkor is, ha nem értünk egyet.
Olyan szempontokat is mondhattok, amik mondjuk nekem nem jutottak eszembe, így legalább részben előfordulhat, hogy bizonyos szempontokról meggyőzzük egymást.
Vagy nem, de legalább kiveséztük a szempontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest