Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak gyorsan futottam át, amit írtál, de sztem a legrosszabb példákat írtad, például ha van egy adott termék, aminek az alapvető jellemzői nem változnak, de a szállítói adatok bőven változhatnak (például adott hónapban valamiért más a szállítója ugyanannak a terméknek), akkor azok miért kell, hogy ugyanott szerepeljenek, ahol a termék id, név, leírás? Vagy például az akció eleje és vége hogy lehetne már ugyanabban a táblában, sőt, ugyanabban a rekordban tárolható?
Az ára, akciós ára meg aztán végképp állandóan változik... Szerinted nem épp az a feleslegesen redundáns, hogy a leírás ennyiszer szerepel a táblában? Vagy nem is értem az elgondolást.
Az a kijelentés meg, hogy az indexelések nem gyorsíthatnak jelentősen a rengeteg adatot tartalmazó táblában való keresésen, már inkább a vicces kategória szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest