Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak gyorsan futottam át, amit írtál, de sztem a legrosszabb példákat írtad, például ha van egy adott termék, aminek az alapvető jellemzői nem változnak, de a szállítói adatok bőven változhatnak (például adott hónapban valamiért más a szállítója ugyanannak a terméknek), akkor azok miért kell, hogy ugyanott szerepeljenek, ahol a termék id, név, leírás? Vagy például az akció eleje és vége hogy lehetne már ugyanabban a táblában, sőt, ugyanabban a rekordban tárolható?
Az ára, akciós ára meg aztán végképp állandóan változik... Szerinted nem épp az a feleslegesen redundáns, hogy a leírás ennyiszer szerepel a táblában? Vagy nem is értem az elgondolást.
Az a kijelentés meg, hogy az indexelések nem gyorsíthatnak jelentősen a rengeteg adatot tartalmazó táblában való keresésen, már inkább a vicces kategória szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest