- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Notebook hibák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Egy ETL eszközzel töltök egy már meglévő táblához új adatokat úgy, hogy az eredeti táblát ki kellett egészítenem 2 új oszloppal, mert az új betöltésben már van két plusz oszlop.
Először ALTER tablellel hozzáadtam a kívánt két új oszlopot NULL default value-val, majd betöltöttem az adatokat.
Az eredmény az lett, hogy a régi táblában az új oszlopoknál null érték szerepel, az új soroknál pedig jó értékek. Igen ám, de ha lefuttatok egy lekérdezést, akkor ezek az új adatok is 'átállítódnak' null értékre.Kérlek ne nézzetek hülyének, én sem értem, hogy ha lefuttatom a selectet betöltés után akkor a jó értékek szerepelnek, ha írok a táblára egy query-t, lefuttatom (nem lesz jó az eredmény), majd lefuttatom megint a select * -ot akkor már nem jó értékek vannak benne, hanem csupa NULL.
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest