Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
A keresés az elég tréül megy, tény. Nekem van már myspace-m szerintem kb. egy éve. Most emelték a feltölthető képek limitét 300-ra.
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele:
''A médiamogul az internetre is kiterjesztette a hatalmát. Rupert Murdoch cége, a News Corp. 580 millió dollárért (kb. 120 milliárd forint) vásárolta fel az Intermix Mediat, amely többek között az Egyesült Államok ötödik legnézettebb weboldalának, a MySpace-nek is a tulajdonosa. Murdoch később további cégeket is felvásárolt.''
És a html-kódokkal átváltoztatási lehetősége az oldaladnak nagyon szimpatikus. -
Na,én is tettem egy próbát.Nem nálad van a hiba,hanem a mátrixban.

''The function that you are currently trying to use is disabled and will be back shortly.
We are making some minor changes to this section, please bear with us until we can get this back online.
Please do NOT email me about this. Just wait it out. '' -Erről van szó.Ki kell várni,majd jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraWide 49WL95C-W Monitor 5K
- 100% 2TB Samsung 990 Pro SSD
- GF63 Thin 10SCXR 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele: