Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Sajnos a Nubia sosem foglalkozott igazán a szoftver frissítéssel. Nagy hátránya ez kétségtelen, de ha valaki elnézi neki és hajlandó akciókra várni, akkor jó áron, nagyon jó készülékeket ki lehet fogni náluk. Anyag minősége nem szokott rossz lenni, a rendszer stabil. Korábban is használtam Nubiat és ugyan volt egy friss Pixelem, de tavaly a Z70 ultrat 160 ezerért nem tudtam ott hagyni. Nem bántam meg a váltást, régen is elégedett voltam vele és most is az vagyok, még úgy is, hogy jelenleg is 15-os droid fut rajta, amit valszeg tavasszal frissítenek 16-ra és gyanítom, hogy nem is lesz több fő verzió frissítés.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
viragdani01
üzenetére
Persze, de mégis egy fészekalj.

-
Graphics
Jómunkásember
Ez az, amit nem szabadna Nubiának nevezni...
Olcsó , vékony és gagyi hardver.
Tegyük mellé 500 euróért cégen belül a Redmagic 11 Air-t.
400 Euróért ez az Air Pro értelmetlen vacak
-
Bareszotron
aktív tag
Mi ez a elavult olcsó hangerő gomb??
Mondjuk igaz más márkánál is van pocsék gombok :] -
pusszycat
nagyúr
A frissítéssel el is rendezték a sorsát. 15 - el jön mikor a 17 közeleg. Merész.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gumi és felni topik
- Kutya topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- SSD 120GB/240GB 100/100, Számlával!
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)