- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ty-mea
csendes tag
válasz
sony1962 #259 üzenetére
A fickó augusztus végén vette a gépet 808dcc-t, remélem hogy a wifije rendben lesz, mert az elmondása szerint (ha igaz) mindössze 2x volt bekapcsolva, mivel nem látja rajta a levelezésnél a betüket, és folyamatosan nagyítania kell. Azért csak beprobálsz Te is még 1-et!
Ha meg szar a wifi és nem tudják normálisan orvosolni, akkor max. tovább adnám, és veszek 1 s9 908a-t. Szerintem lesz rá vevő a hiány miatt.
Köszönöm -
Ty-mea
csendes tag
válasz
tomi5244 #258 üzenetére
Igen, szerencsém van ebből a szempontból, ugyanis ma este akarta eladni 1 fickó, szemüveges és neki kicsi a 8as. Reggel már mehetnék érte, de a nagyobb és szebb kijelző se elhanyagolható. A hardver ami nagyon húz felé. Valamint olvastam, hogy a wifi nagyon gyengusz. Nem tudom hogy széria hiba vagy gyenge hardv.
Köszönöm.
-
Ty-mea
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem a választáshoz! s8 808dcc vagy az s9 908a? Első tab-om lenne, de vagy nagyobb kijelző, vagy erősebb hardver? Kíváncsi vagyok a pro-kontra tapasztalatokra, melyiknek, mik a gyengéi (ami említést érdemel) A véleményeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest