- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettemViszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A processzor sebességével több ilyen gyártó is variál. Itt arról van szó, hogy azt írják akár. Ha valaki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudja, hogy ez mit jelent. Jogilag tiszta az ügy. A processzor valóban képes a megadott sebességre, azonban ezt visszafogják a túlmelegedés miatt. Miért? A túlmelegedés idő előtti elöregedést is okozhat, de itt az érzésről is szó van. Senki nem szereti, ha a holmi szinte süti a tenyerét. Csupán erről lenne szó, át is vernek meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép OFF
- Óra topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest