Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Fez69
"töltés regisztert lenullázzuk (5%)" ez alatt mire gondolsz? Lemerítem 5% alá 3havonta, vagy valamilyen progival nullázod, vagy hol?
Köszi!Fairplays
Felakarom rakni én is majd a 4.2.2 elárulod nekem milyen progikkal és hogyan tudom előtte leformázni az összes patríciót, mert szerintem nálam már azért akad ki némelyik rommal az érintőképernyő, ugyanis valami csak rajta marad valahol amivel gubancca lesz, pl. a gyári 4.0.4 rommal.
Köszi! -
En inkabb otvar akksi otvar toltesvezerlo elektronikanak neveznem, nem kene megbolondulnia attol hogy hasznaljak es ezzel visszaterunk a kezdetekhez, mar pedig hogy az eszkozben levo alkatreszek a kozepes szintjet se utik meg...a taboddal meg azert nincs gond, mert a nagy szamok torvenye miatt egy egy selejt (jol mukodo darab ) is becsuszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED monitor topic
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest