Új hozzászólás Aktív témák
-
Gagga1
csendes tag
Szépjóreggelt kívánok!
Van nekem egy 808DCC tabletem, ezt szeretném összekötni egy samsung 6100 led tévével, ha lehet.
Internetes hírek olvasata, tippek után megvettem a HDMI átalakítót kábellel, összekötöttem a teblet mikró HDMI csatlakozóját a tévé HDMI csatlakozójával. Bekapcsoltam és wifi, internetes kapcsolatra állítottam a tabletet, a tévén bekapcsolás után átálitottam HDMI/2 akármire ahová a kábelt bedugtam. Közben próbálgattam más lehetséges fotó, videó ablakokon keresztül elindítani, de se kép, se hang. Légyszi segíteni abban, hogy mit hova dugjak be, milyen beállításokat kell eszközölni a tableten vagy a tévén, hogy elinduljon a program. Mivel én már egy kicsit öregebb és a technikát nehezebben értő nagypapa vagyok, kérlek benneteket, hogy tippjeiteket érthető formában írjátok meg. Köszönettel minden segítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest