- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gagga1
csendes tag
Szépjóreggelt kívánok!
Van nekem egy 808DCC tabletem, ezt szeretném összekötni egy samsung 6100 led tévével, ha lehet.
Internetes hírek olvasata, tippek után megvettem a HDMI átalakítót kábellel, összekötöttem a teblet mikró HDMI csatlakozóját a tévé HDMI csatlakozójával. Bekapcsoltam és wifi, internetes kapcsolatra állítottam a tabletet, a tévén bekapcsolás után átálitottam HDMI/2 akármire ahová a kábelt bedugtam. Közben próbálgattam más lehetséges fotó, videó ablakokon keresztül elindítani, de se kép, se hang. Légyszi segíteni abban, hogy mit hova dugjak be, milyen beállításokat kell eszközölni a tableten vagy a tévén, hogy elinduljon a program. Mivel én már egy kicsit öregebb és a technikát nehezebben értő nagypapa vagyok, kérlek benneteket, hogy tippjeiteket érthető formában írjátok meg. Köszönettel minden segítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest