- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Raspberry Pi
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Agent Orange #4829 üzenetére
Tényleg! Köszi a tippet! Otthon van a TAB, töltőn, ha hazaértem kipróbálom. Amúgy raktam már rá USB-Hubot, rá billentyűzet és egér, zokszó nélkül ment tökéletesen.
A HDMI-kábelt még az Xperia Neo-hoz kaptam, nekem azon jól megy az LG TV-vel. Viszont, még az aigopad firm-el és egy Samsung TV-vel nekem sem ment át a hang. Nem tudom hasznos infó volt-e ez...
Amúgy éppen azon filóztam, milyen jó lenne, ha nem pont most pukkanna meg az akksi, ha már végre van rajta egy normálisnak mondható firmware! Jó lenne, ha még sokáig tudnám használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Bontatlan E olvasó..
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest