- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katy007
csendes tag
Sziasztok!
Akárhogy olvastam nem tudtam eldönteni, hogy mégis milyen firmware-rel próbálkozzak..... 1-én vettem egy 708R/M jelzésű tabletet amit sajna vissza kellett vinnem, mert valamiért a proci munkája kihallatszódott a hangszórón, aminek ugye nem lenne szabad, de maga a gép nagyon jól pörgött. Ezt rendben ki is cserélték, és helyette kaptam egy lassú dögöt, ami nem mindig találja meg a wi-fit, és ha meg is van neki akkor se mindig hajlandó betölteni az oldal meg a google play-t....erre visszavittem és a tecsóban a műszakis emberke csak annyit tudott mondani, hogy akkor ép jó, és egyébként sincs nekik most több, hogy cserélje, de elküldhetem szervízbe. Amiről ugyebár tudjuk, hogy nem ér semmit. Igazából nekem az lenne a kérdésem, hogy ehhez a 708 R/M-hez milyen firmware-t lehet feltenni? Előre is nagyon köszi a segítséget, főleg hogy már csak holnap tudnám visszavinni nekik, ha nagyon szar, legalább a pénzt adják vissza......
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Hyundai, Kia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest